Zoekmachineoptimalisatie

Goedkope linkbuilding

Vraag  nu vrijblijvend een prijsopgave aan voor een betere positie in Google.NL

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Je wilt jouw website hoger in Google zien verschijnen? Dan is zoekmachineoptimalisatie of te wel SEO (search engine optimalisation) dé oplossing. SEO word zowel offpage als onpage uitgevoerd en op Like2Trade lees je hoe. Like2Trade plaatst tekst en uitleg over de sleutel naar succesvol online ondernemen.
Wil je de website ontwikkeling en SEO aan ons uitbesteden? Like2Trade bouwt graag een professionele & geoptimaliseerde website welke zorgt voor een maximaal (SEO) rendement in de toekomst. Niet alleen ouderwets backlinks plaatsen maar op een, in Google’s ogen, legale en professionele manier een online netwerk opbouwen bestaande uit louter kwalitatieve citations en hyperlinks die onze internetmarketing oplevert! Wil je liever zelf de bouw/marketing/seo doen voor je website? Surf dan verder op onze website voor tips en handige weetjes. Met onze informatie ben je als leek in staat om een sterke positie in Google te bemachtigen! Wij kunnen met A t/m Z helpen als het om website’s of de vindbaarheid daarvan gaat! Wij zijn ALLROUND en dat maakt ons uitermate geschikt voor zowel particulieren,startende ondernemers maar ook voor bestaande en grotere ondernemers staan wij met helpende hand klaar! Wij loodsen elke website,  webwinkel oftewel online onderneming naar de top door middel van een goed link-profiel, en belangrijker nog, een geoptimaliseerde website!
We plaatsen artikelen, kwalitatieve niche backlinks en eventueel SEA (search engine advertising) voor snel resultaat.
Daarnaast kunnen wij ook de websiteteksten optimaliseren zodat de positie in Google nog sterker zal verbeteren!
Naast goedkope SEO helpen wij ook de conversie verbeteren..

Meer dan alleen SEO

Wij kunnen helpen met betaalbaar te stijgen in Google maar ook de bouw, ontwikkeling en uitvoering van een website -/  webshop is onze passie.
Dus behalve in zoekmachine optimalisatie zijn we ook gespecialiseerd in een breed scala aan website gerelateerde werkzaamheden of het nu gaat om onderhoud, conversie, WordPress, Webshop met Ideal, Sociale-netwerken,  CSS, Logo en huisstijl design, SEO teksten, Webhosting, Marketing tot aan de eerste sales aan toe!
Zoek je hulp met je website zonder je portemonnee te hoeven trekken? Contact opnemen voor een zakelijk of win-win voorstel staat altijd vrij 😉

Betaalbaar ondernemen begint bij Like2Trade!

Succesvol beginnen met online ondernemen kan al met een laag budget, laat ons je helpen!

Like2Trade biedt een breed scala van internetdiensten aan voor een betaalbare prijs met de kwaliteit waar u naar op zoek bent.

Zo bieden wij de particulier EN de kleine ondernemer de kans op succes tussen de grote concurrerende bedrijven op internet.

Zo zijn wij naast het maken van website’s ook gespecialiseerd in het bereiken van een toppositie in s’werelds populairste zoekmachine “Google“.

Door vele jaren computer, webmaster en ICT ervaring weten wij met een hoog rendement te werken en kunnen daardoor een lagere prijs bieden.

Naast een hoog rendement hebben wij in tegenstelling tot grote bedrijven geen grote overhead kosten en daardoor zijn wij in de mogelijkheid u van dienst te zijn voor een absolute bodemprijs.

Waar nodig ontwikkelen we een simpele tot zeer geavanceerde website voor u welke direct geoptimaliseerd is voor de zoekmachine zodat u snel vindbaar bent.

Bent u al voorzien van een website? Ook uw huidige website kunnen wij optimaliseren en door middel van SEO (zoekmachine optimalisatie) , linkbuilding of reclame (bv. adwords of social media) boven in Google.nl laten verschijnen.

Daar waar winkelcentrums leeglopen en internet steeds meer de spil word van ons dagelijkse bestaan, is een top positie in Google zeer aantrekkelijk ! (bijna noodzakelijk!)

 

Artikel-linkbuilding en backlinks

Met de juiste zoekmachine optimalisatie -/ linkbuilding kunt met veel “Keywords” (zoekwoorden) vaak al binnen enkele weken tot maanden Google’s pagina één bereiken en dit doen we door middel van artikel-linkbuilding en backlinks met variërende ankerteksten.
Backlinks worden gecontroleerd op waarde en worden beoordeeld op ondermeer Page authority (PA) en Domain authority (DA), niet echt meer op Pagerank aangezien dit niet meer geupdate word.Zo hebben wij reeds verschillende website vanaf slechts €100,- (per keyword) naar pagina één gerankt door middel van SEO (Search engine optimalisation).
Ongeacht uw doelgroep-/sector (Niche), zoekmachine optimalisatie kan iedere website doen stijgen in Google!Wij werken volledig “White hat” wat inhoudt dat wij volledig legaal en dus risicoloos te werk gaan.
Linkbuilding op een natuurlijke manier!!

(Doen we dit niet en forceren we resultaat-/linkbuilding (black hat) dan bestaat er de kans op een penalty of zelfs permanente ban in de zoekmachine van Google)Nog niet overtuigd van onze diensten?
Probeer het zelf! Wij garanderen onze  SEO diensten en “niet goed geld terug” is dan ook onze standaard.
Voor website’s hanteren wij tevredenheidsgarantie!
Geen bijkomende kosten of onverwachte uitgaven, weten waar u aan toe bent!

 

Dus heeft u nog geen website of bent u niet tevreden over uw huidige onderneming?
Wij verzorgen graag uw internet project tot in de puntjes en waar nodig (her-) bouwen we deze geheel voor u op. Uiteraard geheel geoptimaliseerd voor de zoekmachine en voor een eerlijke prijs!

 

Sociale media presentatie

Waar nodig helpen wij u met het opzetten en uitbreiden van uw sociale netwerken. Denk hier bij aan Facebook, Twitter, Google en dergelijke netwerken.
Social media heeft in het hedendaagse leven een groot aandeel in onze communicatie maar ook in de marketing en met goed gebruik van social media kunt u uw online diensten, website of webshop een enorm grote (bezoekers) boost geven, welke direct zorgt voor meer potentiële klanten en dergelijke.

Social media training

Wel is het van groot belang dat u social media op de juiste wijze gebruikt en dat u weet hoe u uw onderneming moet presenteren.
Uiteraard willen wij u hiermee op de rails helpen maar wilt u een training om zo het optimale te halen uit social media?
Dan is het aan te raden Social Media presentatie training te doen bij een professioneel bedrijf.

Gebruikerservaring website

Vooral nu mobiliteit een meer belangrijke  rol speelt in jou website beoordeling door Google is naast optimalisatie met (Google’s) Pagespeed insight het erg van belang dat jou websiteserver snel genoeg is om gebruikersgemak te garanderen, óók voor mobiele gebruikers.  Dus is jou website gehost op een goedkoop (buitenlands) webhostpakket? Overweeg dan over te stappen naar serverruimte met SSD en glasvezel internet zodat laadtijden en de serverreactie aanzienlijk verbeterd. Dit draagt bij aan een betere positie in de zoekmachine!