Werkefficiëntie bevorderen met goede magazijnstellingen

Wouter Wevers Zakelijk & Bedrijven Leave a Comment

Een opgeruimd magazijn of werkvloer is een wat een bedrijf uiteindelijk naar streeft. Wanneer het een bende is benadeeld dat de werksfeer en ook de productiviteit. Magazijnstellingen bieden de uitkomst op het gebied van een opgeruimde bedrijfsvloer. 

Een goed lopend bedrijf begint bij orde in het magazijn

Er is natuurlijk niets vervelender als een magazijn dat niet op orde is. Het maakt het moeilijk om producten en of goederen te vinden. Het zorgt voor irritatie en een slechte efficiëntie. Met behulp van goede magazijnstellingen kunnen verschillende producten, onderdelen of andere voorraden netjes opgeborgen worden. Op deze manier is men veel minder tijd en ook ergernis kwijt aan het zoeken. Daarnaast staat het natuurlijk ook een stuk netter en professioneler. Dit is voornamelijk belangrijk wanneer er wel eens klanten langs komen. Een net en opgeruimd magazijn straalt uit dat je alles op een rijtje hebt.

Magazijnstellingen leveren bedrijfsoppervlakte op

Wanneer het bedrijf verschillende producten en goederen op de grond heeft staan, gaat er vrij veel bedrijfsoppervlakte verloren. Deze oppervlakte die nu als het ware verspild wordt, is erg kostbaar. Het is dus belangrijk dat elke vierkante centimeter goed wordt benut. Door alles op te bergen in de stellingen, zorg je er voor dat alle goederen van de vloer af zijn. Verder is het ook zo dat de stellingen de hoogte in gaan en als het ware nog meer oppervlakte creëren. Zo is er meer ruimte voor de bedrijfsvoering en is het uiteindelijk ook veiliger.  In combinatie met een entresolvloer kan er zelfs meer oppervlakte gewonnen worden.

 

Een entresolvloer maakt het namelijk mogelijk om een extra verdieping te maken. Wanneer dit gecombineerd wordt met magazijnstellingen wordt er voor meer ruimte gezorgd. Deze ruimte kan dan benut worden als meer werk oppervlakte en meer opbergruimte. Een idee kan ook zijn om op de entresolvloer een paternoster te plaatsen. Hierdoor wordt er ook meer ruimte gemaakt om ook meer kleine dingen op te bergen.

Magazijnstellingen

Magazijnstellingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *