Vitae! Hét nieuwe sociale media netwerk voor wereldwijde welvaart!

Wouter Wevers Geld verdienen 2 Comments

Vitae (Latijns woord voor “leven”) is een nieuw sociaal media platform wat zich op het moment van schrijven nog in de gesloten BETA testfase bevindt. Op een enkele insider na, weten nog niet veel mensen van deze nieuwe social media website. In een periode dat Facebook steeds minder populair is, en mensen op zoek gaan naar een alternatief netwerk, een spannende ontwikkeling! Wat Vitae zo bijzonder maakt? Hieronder een artikel geschreven door Vitae-Nederland.nl.

De missie van het Vitae social media platform

social-media-2019Voordat ik het ga hebben over de sociale media website van Vitae wil ik eerst de visie van Vitae benadrukken. Van de circa 7,5 miljard mensen op onze wereldbol leven bijna de helft van minder dan 3 dollar per dag. Daartegenover moeten oprichters van vele internetbedrijven en ook social media netwerken het doen met een vermogen van enkele MILJARDEN per persoon! Denk hierbij aan Bill gates van Microsoft en Mark Zuckerberg van Facebook. Zo heeft Mark Zuckerberg een vermogen van ruim 50 miljard dollar! Niet echt eerlijk verdeeld zoals je begrijpt. Vitae wil daar verandering in brengen. De missie van Vitae is dan ook om de wereldwijde welvaart te verbeteren en te zorgen dat niet langer de rijke rijker worden en de arme armer.

social-media-mobieltjes-afrika

Mobiele telefoons zijn vaak de enige vorm van identiteit/vrijheid voor mensen in derde wereld landen. Daar zet Vitae op in!

Geld verdienen met social media

Hoe Vitae dat gaat doen? Wereldwijd gaan er honderden miljarden om in (online) adverteren en marketing. Miljarden die er voor gezorgd hebben dat social media oprichters vandaag de dag zoveel kapitaal hebben dat ze letterlijk elk mens op de wereld zouden kunnen voeden. Vitae heeft dan ook een uniek concept waarbij de advertentie inkomsten verdeeld worden over de actieve gebruikers. Of je nu in Nederland woont of in Afrika, ieder persoon met internet en bijvoorbeeld een mobieltje kunnen meedelen in de inkomsten die Vitae heeft! Zo als je nu waarschijnlijk al gewoontes hebt op social media zoals iets leuk vinden (liken) of iets delen (sharen) kun je met Vitae precies het zelfde alleen krijg je voor elke actie een beloning van enkele centen.

Wil je op de hoogte blijven of je inschrijven? Klik hier

 

 

Comments 2

  1. Ik moet toegeven dat de site er keurig uitziet weet alleen niet of dit Facebook gaat overtreffen.En wat ik begrijp is het een zelfde systeem dat er gebruikt wordt als bitcoin enige verschil wat er is dat jullie gebruik gaan maken van systeem van Facebook om mensen naar jullie media te krijgen door delen en likjes te geven laten geven. In het begin natuurlijk interessant maken met coins op de markt te brengen om het proces te versnellen. Maar uiteindelijk gaat het om promoten van bedrijven dus bedoeld voor zakelijk gebruik.Want mensen doen alles voor geld en daar promoten jullie op deze manier wel slim natuurlijk ik ben ook op zoek naar iets wat lijkt op wat jullie concept maar jullie komen heel eind in de buurt.Ik wil jullie succes wensen met jullie media en gaat over nadenken wat ik wijzer zou kunnen worden met jullie concept.

    Rinus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *