Thee cocktails in de thee bar

Wouter Wevers Algemeen Leave a Comment

Heb jij er ook al zin in om komende zomer met je voeten in het zand een heerlijke mojito te drinken? Of heb je wellicht meet zien in een thee cocktail? Ik hoor je denken, een thee cocktail? Bestaat dat? Ja, wel bij de thee bar. Wij serveren allerhande thee cocktails. En nog vers ook. Wat er allemaal mogelijk is en hoe we dit gaan doen lees je in dit artikel.

 

Thee cocktail

De thee bar is voor speciale gelegenheden ook uitgerust met een uniek cocktail gedeelte. In dit gedeelte worden de meest uiteenlopende cocktails gemaakt. Laat je smaakpapillen verrassen en kom ook eens een kijkje nemen. Anders dan een gewone cocktail zijn deze drankjes niet alleen geschikt voor oud, maar ook voor jong. Geniet dus met het hele gezin van deze delicatesse.

 

Thee bar houdt van vers

Zoals u wellicht weet houden wij heel erg van vers. Hoe verser het product is dat wij voor u kunnen maken, hoe gelukkiger wij ons ook voelen. Onze bartenders maken daarom ook zeer trendy thee cocktails. Op de mega grote LCD TV die je achter de bar kunt vinden is precies te zien hoe wij de cocktail tot in de puntjes voorbereiden. Het motto klaar terwijl u wacht laat hierbij echt het water in je mond lopen. Zo smaakt je drankje nog lekkerder dan je ooit had durven dromen.

 

Voor feestjes

Voor feestjes kun je ook altijd kiezen voor thee cocktails met alcohol. Zeker leuk als je van je ouders niet mag drinken. Kun je gewoon zeggen dat je de hele avond aan de thee gezeten hebt. En daar is dan geen woord aan gelogen. Voor alle drankjes, of er nu wel of geen alcohol inzit, gebruikt de thee bar vers fruit. Allemaal biologisch geteeld zodat u geen pesticiden binnen krijgt.

 

Ook een trendy kopje thee drinken? Dat kan! Neem nu snel contact op en wie weet verwelkomen we jou binnenkort met een heerlijk kopje thee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *