SEO Tips

SEO of in het Nederlands gezegd: “zoekmachine optimalisatie” (Search Engine Optimalisation) is bij uitstek de sleutel tot succes voor online ondernemen.
Meer dan een miljard website’s op het world wide web die de vindbaarheid van jou website in de weg zitten, zorgen dat je geen bezoekers, omzet en sales genereert.
Als je goed gevonden word met je website, helemaal met een top 3 positie, zul je gegarandeerd een inkomen kunnen opbouwen.
Naast het kiezen van zoekwoorden met hoge zoekvolumes in je niche, dien je zo wel het één en het ander te optimaliseren aan je website.
Deze onpage optimalisatie noemen wij net als linkbuilding; zoekmachine optimalisatie.
Met de juiste optimalisatie kan iedere ondernemer succes hebben.
Door onze betaalbare SEO is online succes ook voor u weggelegd!

S.E.O.

 

Search Engine Optimalisation, #SEO dus, is steeds minder het ouderwetse linkjes plaatsen van vroeger. Omdat er meer dan een miljard websites online zijn heeft Google zijn zinnen gezet op kwaliteit.
Met kwaliteit bedoeld Google, snelle websites die ook mobiel gebruiksvriendelijk zijn en veel informatieve tekst bevatten. Naast een reeks technische eigenschappen die je moet optimaliseren om te scoren in Google moet je website structureel duidelijk en leesbaar in elkaar zitten. (Dus ook voor Google) Daarnaast moet de informatieve tekst die je hebt ook nog eens gebruikt worden. Heb jij een pagina vol content die alle bezoekers binnen 6 seconde wegklikken? Dan beoordeeld Google jou webpagina als niet zo waardevol. Het gaat er dus om dat je een website hebt die logisch in elkaar zit, toegevoegde waarde heeft en gebruikersgemak. Al deze factoren wegen mee aan de SERP (Search Engine Result Page). Een hele slimme zet van Google, en voor u een buitenkans!

 

Linkbuilding voor SEO

Linkbuilding is nog steeds van toegevoegde waarde! Ook na het lezen van bovenstaande is toch ook linkbuilding nog een meewegende eigenschap van SEO die u kunt uitbuiten!
Wanneer je zoekt op Google zul je het ongetwijfeld voorbij hebben zien komen, de nieuws berichten, YouTube filmpjes en Google+ notificaties.. Dit soort nieuws en blogberichten worden aan hand van zogeheten “social signals” en traffic op pagina 1 van de zoekresultaten weergegeven. Het creëren van een natuurlijk backlink netwerk en het gebruiken van sociale media als SEO techniek is naast een kwalitatieve website de eerst komende jaren onmisbaar voor online succes! Maar let er wel op dat je weet wat je doet. Met de steeds strengere controles van de Google algoritmes is de kans op een, mogelijk permanente, straf (penalty) steeds groter. Wil je gratis advies? Wij doen bij vrijblijvende prijsopgave’s graag iets extra’s en geven u bij een offerte altijd kosteloos enkele SEO tips!

SEO tips

Een aantal SEO tips die we als SEO expert graag aan u geven. Met deze SEO tips is scoren in de zoekmachine al 2 stappen dichterbij. We geven graag meer SEO tips
of helpen u naar de top tegen absolute bodemprijzen met onze goedkope SEO. Vergeet niet de volgende tips even te noteren of op te slaan.

SEO tip 1: Keyword-/zoekwoord keuze

Zoek om te beginnen een zoekwoord (keyword) welke binnen uw niche valt en een hoog zoekvolume heeft. Doe dit met de keyword planner van Google Adwords.
Probeer niet meteen de korte zoekwoorden met het hoogste zoekvolume te vinden maar probeer een zoekopdracht te vinden welke bestaat uit 3 of meer woorden.
De meer gedetailleerde long-tail zoekopdrachten hebben een veel betere conversie dan de korte shorttail keywords en daarnaast heb je minder concurrenten!
Intressante keywords gevonden? Ga voor deze woorden tekstpagina’s schrijven van >800 woorden. Gebruik in je tekst veel synoniemen die gelijk zijn aan het keyword en probeer zoveel mogelijk gerelateerde termen en technische woorden te gebruiken.

SEO tip 2: Keyword gebruik

Mooi je hebt tactisch een keyword gevonden met niet al te veel concurrentie en toch een hoge conversie. Plaats de geschreven tekst pagina op je website en zorg dat het keyword zover mogelijk vooraan in de url komt. Verdeel je teksten in alinea’s en zet tussen de alinea’s kopteksten 2 (H2-/Header 2) Zorg dat je keyword in de h2’s komt (voor aan) en voeg afbeeldingen/video’s en media toe waar het keyword in voor komt (ALT & Title). Zorg dat je keyword dichtheid niet boven de 3% komt en probeer het keyword in elke alinea zo ver mogelijk voorin te plaatsen.

SEO tip 3 Navigatie & Gebruikersgemak

Interne linkbuilding  is een hele simpele manier om pagina’s van je website snel te doen ranken( zodra je website wat autoriteit heeft opgebouwd). Met interne linkjes op je website kun je naast het gebruikersgemak te vergroten ook Google wegwijs maken en een hint geven waar het onderwerp over gaat. Link met de keyword naar pagina’s onderling en je zult de website zien stijgen in de ranking. Zorg naast de interne links voor een duidelijke structuur en makkelijke navigatie door een goed menu en een navigeerbare sidebar of footer.

SEO tip 4: Artikel marketing

Schrijf artikelen van MINIMAAL 300 woorden welke gerelateerd zijn al je keyword. Plaats deze op gratis artikel website‘s en plaats in dat artikel één link naar je website.
Gebruik niet te vaak het keyword als ankerlink maar gebruik de website URL, of te wel de naked link, als doorklikfuik. Gebruik in je artikelen de opbouw van tip 2.
Probeer ook artikelen te plaatsen op websites die aansluiten bij uw keyword onderwerp, relevante website backlinks zijn namelijk erg sterk en aanbevolen!
Naast linkbuilding zorgen relevante gastblogs ook voor waardevolle bezoekers (traffic).

SEO tip 5: Blijf actief maar hou het netjes

Iedereen die een website heeft is er trots op en dat mag iedereen weten! Overdrijf het niet maar elke dag een paar linkjes erbij is niks onnatuurlijks aan!
Zet je website url in al je sociale media profielen en maak zo veel mogelijk gebruik van deze gratis (promotie) kanalen. Gebruik YouTube, Twitter, Facebook, Instragram, LinkedIn en noem ze maar op.. Plaats je website-URL op advertentie website met gratis website vermelding en gebruik nuttige website’s zo als vermeld op  http://www.trendyflash.nl
Overdrijf het niet en hou het op een paar linkjes per dag, SEO is een tijdrovende klus als je het op de juiste manier doet. Simpele en snelle mogelijkheden leiden vaak tot een penalty dus bespaar de moeite om tools en auto posters te proberen! Ook Google weet: Eerlijkheid duurt het langst! De enigste legale manier om heel snel te kunnen scoren is sociale media activiteit. Zorg dus dat je alles deelt op al je sociale media kanalen. Dus ook je geplaatste artikelen en backlinks ff delen op Twitter en/of Facebook. Zo kun je snel, natuurlijk en dus veilig een gigantisch linknetwerk opbouwen!

 

SEO voor beginners