SEO CONTRACT: succes verzekerd!

Meer


Loopt je lokale onderneming of online webshop niet zo goed als je zou willen? Ben je een starter en wil je geen valse start maken?

Met een SEO abonnement pak je het zorgeloos en in één keer goed aan. Met een SEO abonnement ben je verzekerd van een groeiende omzet. Met een SEO abonnement hoef je niet langer eindeloos geld uit te geven aan advertenties en uren per dag te investeren in sociale media. Wil je DIRECT meer klanten? Als onze SEO cliënt helpen we je kosteloos met het instellen van een Google Ads campagne zodat je ook op kort termijn meer omzet draait.

Wat krijg ik met een SEO contract

Met een SEO contract plaatst ons internetmarketing bureau sterke en integere backlinks, gastblogs en bedrijfsvermeldingen zodat jouw onderneming uitgroeit tot een autoriteit in zijn niche. Daarnaast helpen we je graag met website- optimalisatie en onderhoud. Ook heb je een aanspreekpunt met ruim 15 jaar ervaring waar je terecht kunt voor persoonlijk advies op maat. Waar nodig delen we graag onze ervaring om jouw verdienmodel te optimaliseren.

~ We Rise By Lifting Others 

In onderstaand overzicht onze 3 basis SEO abonnementen. Omdat iedere ondernemer andere wensen én behoeften heeft kun je ten alle tijden contact met ons opnemen voor een zoekmachineoptimalisatie abonnement op maat. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je liever geen contract? Je kunt ook kiezen voor een SEO Pakket met éénmalige betaling.


Maandelijks Zoekmachineoptimalisatie abonnement

SEO Kosten (indicatie)

Zoals elke website anders is, is ook elke business anders. Andere keywords, concurrenten, locatie etc.. Echt vaste prijzen hebben we daarom niet. We bespreken graag wat we voor jouw business kunnen betekenen om beoogde doelen te realiseren. Onderstaande prijzen weerspiegelen een gemiddelde maandprijs van ons klantenbestand.

Matige concurrentie / we bouwen naar wat moois toe

€199

Per maand (Excl.)
  • Linkbuilding + Citations
  • Google integraties
  • Website Beheer
Ik wil rustig aan meer bezoekers opbouwen

Sterke concurrentie / we bestormen de top!

€799

Per maand (Excl.)
  • Linkbuilding + Citations + Gastblogs + Social Media
  • Google integraties + updates + SEA
  • Website Optimalisatie + SEO Content + Onderhoud
Ik wil gas geven en zelf zo min mogelijk omkijken hebben.

SEO pakketten

Heb je niet voldoende bezoekers/klanten maar wil je liever geen maandelijks SEO abonnement maar gewoon in één keer klaar zijn?

Met een SEO pakket heb je een compleet oplossing voor gegarandeerde bezoekerstoename. Neem een pakket af en het team van ons internetmarketing bureau in Oosterhout gaat direct aan de slag met professionele marketing.

We plaatsen een x aantal backlinks, citations en/of gastblogs om te zorgen dat jouw doelgroep je beter zal komen te vinden. We nemen als extra service natuurlijk ook een kijkje naar verbeterpunten van je website en waar nodig helpen we je met de onpage zoekmachine optimalisatie.

Tijdens de levertijd van onze SEO pakketten heb je altijd een aanspreekpunt voor hulp en advies. Ook met een éénmalige SEO pakket bieden we prima (na-)service 😉

Samen stippen we een route uit die we vervolgens met goede communicatie afleggen. Tijdens onze gesprekken proberen wij jou zo veel mogelijk mee te geven zodat je ook na de levering van het SEO pakket zelf kunt blijven bouwen. Vragen? Wij zijn dagelijks bereikbaar, óók buiten kantoortijden. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.