Succes verzekerd met een SEO Abonnement

Meer


Loopt jouw lokale onderneming of online webshop niet zo goed doordat je te weinig bezoekers en klanten hebt? Ga je starten met een onderneming en wil je geen valse start maken maar meteen vol gas vooruit?

Met een SEO abonnement pak je zorgeloos en in één keer goed aan. Met een SEO abonnement ben je er van verzekerd dat het aantal bezoekers/klanten continue blijft stijgen. Met een SEO abonnement hoef je niet langer eindeloos geld uit te geven aan advertenties dan wel per uren per dag te investeren in social media promotie.

Ons internetmarketing bureau plaatst periodiek sterke en integere backlinks en bedrijfsvermeldingen zodat jouw onderneming uitgroeit tot een autoriteit in zijn niche.

In onderstaand overzicht onze 3 basis SEO abonnementen. Omdat iedere ondernemer andere wensen én behoeften heeft kun je ten alle tijden contact met ons opnemen voor een zoekmachineoptimalisatie abonnement op maat. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je liever geen contract? Je kunt ook kiezen voor een SEO Pakket met éénmalige betaling.


Maandelijks Zoekmachineoptimalisatie abonnement

SEO Kosten (indicatie)

Zoals elke website anders is, is ook elke business anders. Andere concurrenten, locatie, etc etc.. Echt vaste prijzen hebben we dus niet en bespreken graag wat we voor jou kunnen betekenen om geoogde doelen te realiseren. Onderstaande prijzen weerspiegelen wel een gemiddelde maandprijs van ons klantenbestand.

Ik bouw langzaam naar wat moois toe

€165

Per maand (Excl.)
  • Linkbuilding + Citations
  • Google integraties
  • Website Beheer
Ik wil rustig aan meer bezoekers opbouwen

Ik wil vol gas vooruit en zo snel mogelijk resultaat!

€826

Per maand (Excl.)
  • Linkbuilding + Citations + Gastblogs + Social Media
  • Google integraties + updates + SEA
  • Website Optimalisatie + SEO Content + Onderhoud
Ik wil gas geven en zelf zo min mogelijk omkijken hebben.

SEO pakketten

Heb je niet voldoende bezoekers/klanten maar wil je liever geen maandelijks SEO abonnement maar gewoon in één keer klaar zijn?

Met een SEO pakket heb je een compleet oplossing voor gegarandeerde bezoekerstoename. Neem een pakket af en het team van ons internetmarketing bureau in Oosterhout gaat direct aan de slag met professionele marketing.

We plaatsen een x aantal backlinks, citations en/of gastblogs om te zorgen dat jouw doelgroep je beter zal komen te vinden. We nemen als extra service natuurlijk ook een kijkje naar verbeterpunten van je website en waar nodig helpen we je met de onpage zoekmachine optimalisatie.

Tijdens de levertijd van onze SEO pakketten heb je altijd een aanspreekpunt voor hulp en advies. Ook met een éénmalige SEO pakket bieden we prima (na-)service 😉

Samen stippen we een route uit die we vervolgens met goede communicatie afleggen. Tijdens onze gesprekken proberen wij jou zo veel mogelijk mee te geven zodat je ook na de levering van het SEO pakket zelf kunt blijven bouwen. Vragen? Wij zijn dagelijks bereikbaar, óók buiten kantoortijden. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.