Succes verzekerd met een SEO Abonnement

Meer


Loopt jouw lokale onderneming of online webshop niet zo goed doordat je te weinig bezoekers en klanten hebt? Ga je starten met een onderneming en wil je geen valse start maken maar meteen vol gas vooruit?

Met een SEO abonnement pak je zorgeloos en in één keer goed aan. Met een SEO abonnement ben je er van verzekerd dat het aantal bezoekers/klanten continue blijft stijgen. Met een SEO abonnement hoef je niet langer eindeloos geld uit te geven aan advertenties dan wel per uren per dag te investeren in social media promotie.

Ons internetmarketing bureau plaatst periodiek sterke en integere backlinks en bedrijfsvermeldingen zodat jouw onderneming uitgroeit tot een autoriteit in zijn niche.

In onderstaand overzicht onze 3 basis SEO abonnementen. Omdat iedere ondernemer andere wensen én behoeften heeft kun je ten alle tijden contact met ons opnemen voor een zoekmachineoptimalisatie abonnement op maat. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je liever geen co0ntract? Je kunt ook kiezen voor een SEO Pakket met éénmalige betaling.


Maandelijks Zoekmachineoptimalisatie abonnement

Basis

€179

Per maand
  • Linkbuilding + Citations
  • Google integraties
  • Website Optimalisatie
Meer informatie

Pro

€997

Per maand
  • Linkbuilding + Citations + Gastblogs + Social Media
  • Google integraties + updates + SEA
  • Website Optimalisatie + SEO Content + Onderhoud
Meer informatie

Een SEO pakket voor bezoekerstoename

Heb je niet voldoende bezoekers/klanten?  Wil je liever geen maandelijks SEO abonnement maar gewoon in één keer klaar zijn?

Met een SEO pakket heb je een compleet oplossing voor gegarandeerde bezoekerstoename. Neem een pakket af en het team van ons internetmarketing bureau in Oosterhout gaat direct aan de slag met professionele marketing. We plaatsen backlinks, citations en gastblogs om te zorgen dat jouw doelgroep je weet te vinden. Ook nemen we samen een kijkje naar verbeterpunten en waar mogelijk helpen we je met onpage zoekmachine optimalisatie.

Tijdens de levertijd van onze SEO pakketten heb je altijd een aanspreekpunt voor hulp en advies.

Samen stippen we een route uit die we vervolgens met goede communicatie afleggen. Tijdens onze gesprekken proberen wij jou zo veel mogelijk mee te geven zodat je ook na onze bezoekerstoename zelf kunt blijven bouwen. Wij zijn dagelijks bereikbaar, óók buiten kantoortijden! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.