Regels

gratis-artikel-plaatsen-faq

Spelregels m.b.t. publicaties

 

Gratis artikel plaatsen?

Lees deze spelregels en tips even voor dat je overgaat tot artikel plaatsing, zo ben je verzekerd van publicatie en het maximale rendement van jou artikel.

Gratis geplaatste artikelen worden dagelijks gepubliceerd, mits ze aan onderstaande eisen voldoen, deze eisen zijn er voor zodat de kwaliteit van onze website (en dus ook uw links) blijft stijgen.

Voordat u een artikel gaat plaatsen leest u s.v.p. eerst de publicatieregels:

 1. Elk artikel dient uniek geschreven tekst te zijn. Dit houd in dat de tekst nergens anders op het internet te vinden is. Niet kopiëren dus (en ook niet spinnen)!
 2. Een artikel moet in correct Nederlands geschreven worden. Artikelen met veel spellingfouten dan wel niet zins-opbouwfouten zullen niet gepubliceerd worden.
 3. Elk artikel bevat Kopteksten of te wel Headers (h1/h2/h3 etc).
 4. Elk artikel moet minimaal 300 woorden bevatten (meer = beter).
 5. Het artikel mag worden toegevoegd aan slechts één van de categorieën.
 6. Het artikel dient zoekmachine geoptimaliseerd te zijn. Dit kunt u controleren aan het “SEO rondje” bovenin de balk welke groen moet kleuren. U kunt de instellingen vinden onder het tekstinvoer gedeelte.
 7. Maximaal 2 uitgaande links, voor artikelen met meer dan 600 woorden geld een maxima van 4 uitgaande links.

Artikelen die niet voldoen aan bovenstaande huisregels worden niet gepubliceerd.
Heeft u vragen of suggesties? Neem contact met ons op.

TIPS voor artikelen en SEO :

 • Probeer de keywords in headers en in elke 1e zin na een header vooraan te gebruiken voor de kwaliteit van het artikel. (dik gedrukt of gelinkt)
 • Probeer media te plaatsen! Kopieer en plak afbeeldingen met keywords in de tekstbeschrijving en plaats bijvoorbeeld gerelateerd YouTube filmpjes, Google is gek op media++!
 • Gebruik wisselende anchor links dmv synoniemen of woordvolgorde dit zorgt voor maximale resultaten!
 • Like, volg, tag en deel jou berichten zoveel mogelijk op onze social media pagina’s voor een extra boost!  (Gebruik hierbij hashtags: #keyword)
 • Gebruik de online tool van WebTextTool om zo zeker te zijn dat jou teksten SEO technisch in orde zijn om zo maximaal rendement te scoren. Eerste 14 dagen is gratis, zet in je profiel van de tool de taal wel even op Nederlands. Deze tool is ook ideaal voor website teksten!
 • Heb je méér dan 1 website in je beheer? Een A+B+C link word zeer gewaardeerd!
 • Last but not least; voor je begint met artikelen publiceren geef eerst je eigen Google Adsense code op in je profiel zodat je inkomsten genereert met al je berichten! (Zet Max. 2 shortcodes in je artikel! : Zie profiel)

  We wensen je veel plezier met deze gratis dienst 🙂