Image

Meer succes met

Hoi, ik ben Wouter Wevers en ben inmiddels zo'n 15 jaar actief als websitebouwer en internetmarketeer. Naast het ranken van zoekwoorden met hoge concurrentie ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites die geoptimaliseerd zijn voor de gebruiker en natuurlijk Google.

Denk hierbij vooral aan snelheid en gebruikerservaring. Graag help ik jou wanneer je een website wilt hebben die exact doet wat jij voor ogen hebt. (en waar nodig een beetje meer) Als 1 aanspreekpunt regel ik alles - van A t/m Z - zodat jij je volledig kunt richten op je business. 

In goed overleg ontwikkelen we samen een website die van toegevoegde waarde is voor jou business én de bezoeker. Wanneer je een website zo maakt dat de bezoeker zich echt geholpen/gewaardeerd voelt zal deze vrijwillig zorgen voor reclame en meer bezoekers. Enkel op die wijze zul je risicoloos Google kunnen domineren.

Wanneer je kiest voor een PRO website zul je binnen enkele weken al stevig in Google staan. Zowel Lokaal als in Google Maps. In deze periode sta ik dagelijks voor je klaar om samen te zorgen dat jij op kort termijn het maximale rendement uit je onderneming kunt halen. Wil je weten hoe? Klik op het WhatsAPP icoontje en ik vertel je graag meer.

Whatsapp

SEO
95%
Design
99%
Snelheid
90%
Website Ontwikkeling
97%
(Na-) Service
100%
Bereikbaarheid
24 uur per dag*
Meedenken & oplossingen bieden
95%
 Prettige communicatie, duidelijk contact.
Gewoon super! Een vakman 1ste klas!
 Naar top 5
 Topper! Een echte aanrader!
 Handelt snel en is betrouwbaar
 Uitstekende linkbuilder! Aanrader!
 prima werk...flexibel met linkbuilding
 Snelle communicatie en denkt met je mee TOP!
 Goede communicatie 🙂
 Zeer Goede Linkbuilder. In de top 5 terecht gekomen
 Gedreven persoon, biedt de juiste oplossing! (+++)
 Zeer goede service en komt afspraken goed na
 Netjes en komt beloften na aanrader!
 Prima werk, communicatie en afhandeling. Aanrader.
 Super!
 Zeer snelle en goede afhandeling

0%
Image

Positieve Feedback


Naast de vaste prijzen voor complete websites lever ik ook maatwerk. Of het nu om design, optimalisatie van een huidige website, hosting of het schrijven van klantvriendelijke SEO teksten gaat.

Ik heb met vrijwel alle werkzaamheden die bij een website kunnen komen kijken jarenlange ervaring. Graag help ik je met het  realiseren van een gebruiksvriendelijke website die voor zowel jou als eigenaar als de bezoeker een oplossing biedt. Wil je weten hoe? Stuur me gerust een mailtje op Like2tradecom@gmail.com of neem contact op via WhatsAPP.

Met hartelijke groet,

Wouter Wevers

Whatsapp

WhatsAPP