De toekomst van Crypto en waarom jij mee gaat doen

Wouter Wevers Cryptohandel Leave a Comment

bitcoin crypto valuta

Het perspectief van Crypto

WOW. Ontwikkelingen en perspectief van heb ik jou daar.. En dan wetende dat het gros van de mensen geen toekomst ziet in crypto..

Over enkele jaren ben je TV aan het kijken en ziet je partner een mooie jurk in het reclameblok. (om maar een voorbeeld te noemen)

Met je telefoon/afstandsbediening richt je naar de jurk op TV en drukt op een knop. Een APP op de TV laat in het hoekje van je scherm zien waar je de jurk kan kopen. Je kiest een aanbieder, betaald je bestelling met je gekoppelde crypto wallet en voilá, je jurk wordt in een paar klikken thuis afgeleverd.

Of je zit bijvoorbeeld achter de laptop en ziet een mooi item voorbijkomen in een video. Je klikt hem op je touchscreen aan en kunt hem bestellen met een paar klikken.. De mogelijkheden van crypto zijn ongelofelijk maar REALITEIT waar nu aan gewerkt wordt. Niet alleen leuk en gemakkelijk maar ook voor de maatschappij brengt crypto veel positieve ontwikkelingen met zich mee.

Zo zijn ze in Amerika al bezig met zelfrijzende vrachtwagens die zijn gekoppeld aan de blockchain. Slimme contracten, betalingen en administratie worden real-time verwerkt. Alles volledig geautomatiseerd zonder dat er een mens en aan te pas komt. Wat een kostenbesparingen!

automatisering-en-crypto

Robots die onze banen “inpikken” zijn kunnen met crypto eindelijk onze levenskwaliteit verbeteren.

Crypto maakt automatisering eindelijk lucratief

Waar eerder automatisering een probleem was voor de banenmarkt, komt nu de tijd dat automatisering zijn vruchten afwerpt..

Natuurlijk zullen er altijd loodgieters, dakdekkers en artsen nodig zijn. Maar die zullen door schaarste aan arbeiders meer gaan verdienen. Ja er zullen veel banen verdwijnen. Maar de technologie van crypto heeft veel te bieden op financieel gebied.  De levenskwaliteit van mensen zal zo veel beter worden..

Automatisch betaald worden voor interactie met reclame en advertenties. Beloond worden voor het kijken naar je favoriete serie of sport.  Je portefeuille gevuld zien worden door het gebruik van sociaal media, video diensten en noem maar op.

Ik ben inmiddels betrokken bij heel wat projecten en of het nu gaat om privacy, inkomen of levenskwaliteit. Er is een revolutie op komst die heel wat lagen van de maatschappij gaat aanboren. Een revolutie die geweldige oplossingen met zich mee brengt. Er worden op dit moment zoveel fantastische projecten realiseert. Of dit nu is op gebied van zorg, veiligheid, levenskwaliteit of milieu.

Internet 2.0 via Blockchain

Wist je dat ze op dit moment bezig zijn met internet 2.0? Een internet waar gegevens niet meer fysiek opgeslagen worden op server-locaties maar waar alle data versleuteld P2P gaat met behulp van versleutelde crypto.  Op privacy en veiligheid gebied een revolutie.

Er zijn nog veel mensen negatief over crypto en dat is echt jammer.  De zakkenvullende banken en elite vinden dat natuurlijk niet erg. Die zullen zich alles behalve positief uiten over de crypto ontwikkelingen. Zij die hun monopolypositie koesteren..

Met “mass-adoption” zal crypto de wereld zo veel beter én eerlijker worden.. Wist je dat in 2018 alle miljardairs bij elkaar 2,5 miljard PER DAG verdienden? En dat terwijl er zo veel problemen door schaarste in de wereld is.. Een beter verdeelde welvaart is met crypto binnen handbereik.

Er worden in de zeer nabije toekomst fantastische projecten afgerond. Projecten die grote geldstromen zullen creëren van rijk naar arm. Denk hierbij vooral aan de reclame/advertentie uitgave die nu nog naar kapitalisten gaan. Wist je dat dit DUIZENDEN miljarden per jaar zijn? Ook in derde wereldlanden zullen ze hiervan kunnen profiteren met behulp van een afgedankt telefoontje..

Er zijn duizenden crypto munten op de markt die elk hun eigen filosofie, nut en doel hebben. Er zitten pareltjes tussen maar ook rotte appels. Met wat research kun je zelf beoordelen wat wel en geen goede zijn. Crypto zal tegengewerkt worden maar zal niet gestopt worden..

Er zijn al “privacy” munten die zo goed beveiligd en ontwikkeld zijn dat zelfs de geavanceerde Chinese firewall de muntuitwisselingen niet kan stoppen. De blockchain is in de cloud en heeft geen fysieke centrale opslagplek.. Zo’n munt kan dus niet “uit de lucht” gehaald worden..

Als je het over crypto hebt denken mensen vaak aan Bitcoin. Bitcoin is op langer termijn een slimme investering. Maar omdat Bitcoin een cryptomunt van de eerste generatie is, kan het niet tegen de alternatieve, derde generatie, munten opboksen. Zogeheten altcoins.

Waar een transactie van Bitcoin wel meer dan een uur kan duren zijn er alternatieve coins die een transactietijd van maar enkele seconde hebben. Vind je gek dat er op dit moment steeds meer banken met crypto gaan werken? Die willen natuurlijk niet buitenspel gezet worden…

Met crypto zijn data zoals persoonlijke gegevens zó veel veiliger. Er zijn al munten die een transactie kunnen opsplitsen in verschillende fragmenten. Op deze wijze is je een transactie zo goed beveiligd dat, binnen de transactietijd van 2 seconde, dit theoretisch onmogelijk gehackt kan worden.

Sommige crypto-munten zijn zo geavanceerd dat deze kunnen worden gekoppeld aan administratie, verzekeringspolissen en bijvoorbeeld (GPS)tracering. Je zou bijvoorbeeld met een handtekening op het kastje van de postbode je aankoop kunnen bevestigen en betalen. De mogelijkheden zijn ongekend.chart-valuta

FIAT valuta VS crypto

Op school leren we weinig over geld. We leren louter van huis uit om hard te werken, te sparen en een hypotheek te nemen. Dit is echt ouderwets want tijden veranderen.  Als je realistisch kijkt is zowel sparen als een hypotheek op financieel gebied niet verstandig. Behalve dat de spaarrente minimaal is (zelfs bijna negatief), en je met een hypotheek slaaf wordt van de bank, is een fiat valuta ontworpen om in waarde te dalen. Het lijkt of je met sparen en een hypotheek in de toekomst meer geld hebt maar in praktijk is je zuurverdiende geld gewoon minder waard  geworden.  Wist je dat de dollar is ontworpen om in 40 jaar tijd 95% in waarde te dalen? Logisch, want overheden drukken gewoon geld bij, wat voor waarde heeft het dan nog?.. De enige die geld verdiend met jou spaarrekening of hypotheek is de bank en hypotheekverstrekker. Waarom? Want die investeren!

Ik raad je echt aan om deze 3 filmpjes te kijken: https://www.youtube.com/playlist?list=PLq3ShANNpcIemyAaII5jFiLXKGDMVgTDV

Behalve oplossingen in het dagelijkse leven bieden verschillende cryptomunten een zeer aantrekkelijk investeringsrendement. Het is een kwestie van de juiste kiezen. Vergelijk het met aandelen, alleen met crypto kun je veel meer bereiken met een kleine investering. Nu is het de tijd om in te stappen!

In de digitale revolutie waar we momenteel in zitten zijn er ongelofelijk veel mogelijkheden. En zijn er crypto projecten die op kort termijn booming zullen zijn.

Mijn mening is dat je met voldoende research echt veilig kunt investeren in altcoins. Niet alleen versnel je hier mee de ontwikkelingen. Ook kun je voor relatief weinig geld een ongelofelijke klapper maken. Denk bijvoorbeeld aan de Bitcoin miljonairs… What’s next?!

Dit is alles is slechts mijn persoonlijk visie. Ik ben geen financieel adviseur en sta niet garant voor persoonlijke keuzes. Met crypto kun je natuurlijk ook flink de boot in gaan. Doe altijd voldoende research! Wil je je verdiepen in crypto? Ik help je graag op weg.

Wil je direct op verkenning?
Een (gebruiksvriendelijke) Nederlandse website om crypto te (ver-)kopen is bijvoorbeeld Bitcoinmeester.

Ik heb hier ook een paar handige filmpjes in een afspeellijst voor de beginners.

Succes!

©2019 Wouter Wevers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *