Linkbuilding tips

Backlink-tips

linkbuilding tips

(Backlinks plaatsen = Linkbuilding)

Linkbuilding Tips nodig? Link-builden is het plaatsen van linkjes naar je website op websites van anderen. Het doel van linkbuilding is om je website hoger te laten ranken in de zoekresultaten van zoekmachine’s. De linkjes (backlinks) die je plaatst verwijzen naar je eigen website en zullen de autoriteit en populariteit van je website versterken (SEO). Zo kun je dus zorgen dat je hoger in bv. de Google zoekresultaten verschijnt. Met een goede positie in Google kun je (zeer) succesvol zijn op internet. Een goed “linkprofiel” is hiervoor wel een must. Zorg dus dat je voldoende informatie leest op onze website zodat je er zeker van bent dat je goed te werk gaat met linkbuilding.
Like2Trade kan ook de linkbuilding goedkoop uitvoeren.

linkbuilding tips

Regelmatig variërende links plaatsen voor een Natuurlijk Linkprofiel

Het plaatsen van kwalitatieve links naar je webpagina’s is een tijdrovend en complex werk. Zo gaat kwaliteit boven kwantiteit en zijn links vanaf (gerelateerde) niche websites een must. Google kijkt naar het linkprofiel van een website en deze mag niet onnatuurlijk zijn. Zorg dus dat je linkjes geleidelijk, verspreid over een periode, plaatst en plaats dus niet 100 backlinks per dag. Plaats enkel kwalitatieve links die passen bij je website onderwerp en welke ook voor gebruikers nuttig zijn (en ook daadwerkelijk gebruikt worden). Zorg niet voor linkjes van on-relevante website’s (met uitzondering van sociale media netwerken).
Wees altijd zuinig met het aantal keyword anchorlinks!

Linkbuilden m.b.v. artikel-marketing

Op Like2Trade kun je gratis artikelen plaatsen welke door de meeste mensen ingezet word als linkbuilding-tool. Schrijf een groot artikel (>300woorden, of beter nog 1500 woorden) en link in dat artikel naar jouw webpagina doe dit boven in de tekst en gebruik een URL of sporadisch een anchorlink (gelinkte tekst). Deze links zorgen voor een sterke boost in de zoekresultaten! Artikelen en linkbuilding zijn naast je eigen website, de basis voor zoekmachineoptimalisatie. Wil je meer weten of heb je hulp nodig met het bouwen van een sterk linkprofiel? Like2Trade wil je graag helpen met #linkbuilding. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Voor je backlinks gaat plaatsen

Voor dat je begint met backlinks plaatsen (linkbuilding) dien je te zorgen dat je website zelf geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Een technisch gebrekkige website of slecht geschreven teksten (content) kunnen een zeer negatief effect hebben op de positie in bv Google. Begin dus bij de basis en zorg dat je website ook geoptimaliseerd is (Onpage SEO). Weet je niet hoe dat moet? Begin zelf met onpage zoekmachineoptimalisatie aan hand van ons SEO stappenplan.

Meer linkbuilding tips

Linkbuilding tips: We hebben wat websites op een rijtje gezet waar je goed terecht kunt om je linkjes te plaatsen of waar je veel informatie kunt vinden over gratis linkbuild mogelijkheden.

http://www.zipzoo.nl/gratis-linkbuilding/

http://www.trendyflash.nl/

https://imu.nl/blog/

https://www.karelgeenen.nl/category/zoekmachine-optimalisatie/linkbuilding/