Website laten maken Oosterhout

website-design-oosterhout

Vandaag de dag kun je als ondernemer eigenlijk niet mee zonder website.  Steeds meer en vaker worden dingen online gedaan, zoals aankopen.

Dit is dan ook te zien aan de leegstroom van winkelpanden. Hier in Oosterhout staat bijvoorbeeld een groot deel van de binnenstad leeg.

Niet zo gek als je je bedenkt dat een winkelpand voor grote overheadkosten zorgt en dat van uit huis werken een wens is van velen.

Waar wacht je nog op?

Wil je online ondernemen of je lokale bedrijf met SEO beter laten verschijnen in Google? Like2trade bewerkstelligd het op kort termijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Zelf een website bouwen? Check dan ons gratis stappenplan!

Een simpele website is niet meer voldoende

Omdat internet blijft groeien worden zoekmachines steeds geavanceerder. De zoekmachine wil bezoekers immers helpen door antwoorden en oplossingen weer te geven waar exact naar gezocht wordt.

Door het toenemende aantal websites kijken zoekmachines zoals Google steeds kritischer naar de technische eigenschappen van een website.

Zijn scripts en afbeeldingen geoptimaliseerd en werkt een website op meerdere portviews? (besturingssystemen/apparaten/beeldschermen).

Is een website snel en worden bezoekers daadwerkelijk geholpen of zoeken ze na het bezoek van een website verder op het zelfde zoekwoord…

Er zijn honderden eigenschappen waarmee Google bepaald welke ranking een website krijgt in de resultaten.  Wij van Like2Trade ontwikkelen website en webwinkels zo dat wij kunnen garanderen dat jou bezoekersaantallen en leads zullen stijgen.

Websitebezoekers worden steeds kritischer

Juist omdat er zo veel concurrentie is worden worden bezoekers steeds kritischer.

Geen volgepropte websites meer zoals we dat vroeger wel veel zagen maar strak en overzichtelijke websites die de bezoeker helpen, om in zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk moeite, zijn of haar doel te bereiken.

Wij helpen je graag om jouw website zo snel, overzichtelijk en doeltreffend te maken dat je een hogere conversie (meer leads) zult hebben.

Neem contact op voor een gratis oriëntatie gesprek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *