Goedkope SEO (zoekmachine-optimalisatie)

Goedkope SEO? Neem contact met ons op.

Goedkope SEO

Search Engine Optimization of te wel SEO-/zoekmachineoptimalisatie is doorgaans erg kostbaar maar wij leveren u goedkope seo! Dit klinkt onwerkelijk omdat een toppositie in de zoekmachines, met name Google, erg lucratief kan zijn. Je verwacht dus een oneerlijke compititie met grote bedrijven met veel investeringsvermogen in online marketing.. Daar zit een kern van waarheid in omdat er momenteel een ware revolutie aan de gang is op het internet. Winkelcentra in kleine steden lopen leeg omdat steeds meer mensen hun aankopen goedkoop en gemakkelijk online kunnen doen. De online ondernemingen, website’s en webwinkels schieten dan ook de grond uit. Omdat er wel een miljard websites zijn op het internet zou je denken dat een toppositie in Google onmogelijk is of tenminste onbetaalbaar.. Gelukkig is dit niet het geval, zowel (inter)nationaal als lokaal zijn de mogelijkheden gigantisch!

De ontwikkeling van SEO

Waar vroeger seo niet meer was dan simpele backlinks verzamelen door middel van linkbuilding, is het vandaag de dag een ware studie.
Waar tot voor kort de websites met het meeste backlinks de topposities in de zoekmachines domineerden is het vandaag de dag een hele gecompliceerde formule waar niemand exact de inhoud van kent. Dit doet Google expres omdat het op deze wijze een eerlijke strijd blijft en ook de kleine online ondernemer een kans heeft.. Vroeger werd er namelijk met grote mate misbruik gemaakt van de transparantie die Google had, deze zogenoemde “black hat” werkwijze is tegenwoordig vrijwel onmogelijk geworden, aangezien Google alles registreert en een eventuele penalty zelfs kan geven met terugwerkende kracht. Deze formule die “black hat” tactieken moet weren bestaat uit diverse algoritmes die elke een eigen taak op zich nemen. De combinatie van al deze algoritmes maakt het voor een leek lastig om de top van Google te domineren, maar toch is het mogelijk! Het antwoord? Kennis en ervaring!

Hedendaagse SEO

Met name was 2014-2015 een bewogen jaar in de zoekmachine optimalisatie. Na de toch al veel ingrijpende veranderingen op het gebied van seo de laatste jaren doet Google er nog een schepje boven op: Mobiliteit! Aangezien meer dan de helft van de online bezoeken tegenwoordig al op een mobiel apparaat is, vraagt dat natuurlijk ook om mobiel ondersteunende websites. Dat is de reden dat Google zich nu ook bemoeid met de mobiel vriendelijkheid van een website. Snelheid, gebruiksvriendelijkheid, leesvriendelijkheid, media maar ook technische aspecten zijn nu een belangrijke factor in de beoordeling van jou website. SEO is dus niet meer wat het was.
Door ervaring weten we tot op de dag van vandaag vrijwel exact hoe Google werkt, te beïnvloeden, en te manipuleren is. Wij leggen ook graag uit waarom wij u naar de top kunnen krijgen met goedkope seo. Zelfs in deze ware internet revolutie waar de “concurrentie niet mals is”.

Longtail SEO als basis

Naast de website structuur die moet kloppen (menu en pagina indeling, interne linkbuilding, content enz.) is het onze werkwijze de focus te leggen op lange zoekwoorden, de zogenoemde lontail keywords.
Veel ondernemers en website eigenaren denken ten onrechte dat je met 1,2 0f 3 keywords in de top 3 van Google moet staan om succesvol te zijn. Dit is onjuist, 70% van de zoekopdrachten bestaan uit vier of meer keywords! Dit komt omdat veel internetbezoekers exact weten wat ze zoeken en bijvoorbeeld een merk en model invoeren. Daarnaast is de opkomst van gesproken zoekopdrachten (voice search) ook een reden om je te focussen op langere zoekwoorden. Je stelt je smartphone bijvoorbeeld eerder de vraag “waar is het dichtstbijzijnde restaurant” dan alleen “restaurant Amsterdam”.  Natuurlijk kunnen wij ook shortail keywords ranken met onze kennis, dit doen wij vaak in combinatie met enkele longatail keywords. Zo heeft u op kort termijn resultaat en leggen wij een goede basis voor een stabiele positie in de nabije toekomst.

Daarom goedkope seo

Omdat er met longtail keywords minder concurrentie is kan er op kort termijn al resultaat zijn en is de seo minder arbeidsintensief, goedkope SEO dus! Daarnaast rekenen wij geen uurtarief of komen wij met onverwachte kosten achteraf of iets dergelijks. Wij bespreken met u wat de beste keywords zijn en maken een prijs voor het totaalplaatje. U betaald dus slechts éénmalig het afgesproken bedrag en voor dat bedrag werken wij tot dat de afgesproken positie is behaald. Natuurlijk gaat dit in combinatie met eventuele onpage optimalisatie, content, website bouw, hosting, (na-)service enzovoorts. Voor een lage prijs doen we alles van A t/m Z!
Één aanspreek punt, één vaste lage prijs: Dat is goedkope SEO!
Word het afgesproken resultaat niet behaald?
Wij bieden u Niet-goed-geld-terug-garantie!

Onze SEO werkwijze

 

Wij staan u graag persoonlijk te woord als u meer wil weten over onze goedkope seo of werkwijze. Onze werkwijze in het kort: na de (eventuele) optimalisatie van uw website en content zullen wij diverse artikelen schrijven met goed scorende SEO teksten. Deze teksten zetten we op diverse websites met hoge autoriteit (DA/PA) en hierin zullen wij linken door middel van ankerteksten. Daarnaast zullen wij ook diverse backlinks plaatsen op relevante (niche) websites.

(Wij zullen in overleg wel of niet deeplinken om zo specifieke pagina’s te ranken of slechts de homepage.)
Deze twee verschillende soorten linkbuilding combineren we met Social Media, advertentiewebsites en diverse promotie kanalen zodat er snel een groot link “spinnenweb” ontstaat en er dus ook snel resultaat zal zijn.
Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

 

World Wide Services: Goedkope-SEO