Goedkope linkbuilding

Een toppositie in de nr.1 zoekmachine van Nederland (Google.nl) hoeft niet duur te zijn.
Maak gebruik van Like2Trade zijn hoge rendement en scherpe prijs voor oa. SEO werkzaamheden.
Wij zijn dagelijks beschikbaar voor backlink plaatsing en dergelijke zoekmachineoptimalisatie.
Door louter handmatig en natuurlijk te linkbuilden (branding) is de kans op een Google penalty 0%.
Wij plaatsen “gratis backlinks” op autoritaire websites en u betaald alleen voor de arbeidsuren en koffie, dat maakt onze linkbuilding goedkoop!
De effectiviteit en het rendement van onze goedkope linkbuilding is hoog door niche-linkbuilding en sterke in-content backlinks.
Door de jaren heen hebben wij een flink aantal website’s in beheer waar onze linkbuilders kosteloos “white hat” linkjes kunnen publiceren.
Om het resultaat van het linkbuilden te kunnen verzekeren verwachten wij een SEO-proof website.
Is uw website nog niet SEO-proof en moet de website nog geoptimaliseerd worden? Lees ons onpage SEO stappenplan om dit zelf uit te voeren.
Wilt u liever dat een SEO expert alles tot in de puntjes uitwerkt? Wij zijn tevens gekwalificeerd om technische website werkzaamheden zoals onpage optimalisatie, design en mobielvriendelijkheid uit handen te nemen.
Omdat wij allround zijn kunnen wij alle website gerelateerde werkzaamheden uit handen nemen en zo is er maar één aanspreekpunt.
Wij hebben onze kwaliteit al vele malen bewezen.. Wij doen linkbuilding in alle niches!

Vraag om een vrijblijvende prijsopgave en wij zullen bij onze aanbieding ook gratis SEO advies geven.
Neem contact met ons op via info@like2trade.com

Like2Trade - Goedkope linkbuilding

Goedkope linkbuilding

Goedkope linkbuilding

Linkbuilding is (nog) een onmisbare factoor voor het scoren in www.google.nl. En dit blijft nog wel een aantal jaar. Naast content (de inhoud van een website) zijn linkjes vanaf andere website’s een must voor een toppositie in de meest gebruikte zoekmachine Google. Door misbruik en kwaliteit te filteren is linkbuilding niet meer zo makkelijk als het vroeger is geweest. Google let steeds meer op de natuurlijkheid van de linkbuilding en let daarnaast op de autoriteit van de website’s welke naar uw website linken. Google heeft verschillende filters en systemen uitgevonden om website’s te filteren op white hat en black hat seo. Om hoog te scoren in Google dien je dus op de hoogte te zijn van alle Google update’s en SEO termen wat inhoud dat je alles weet over  Google algoritme, Google’s Panda, Google Penguin, Google’s Hummingbird, Pagerank (word niet meer geupdate), Domain Authority, Page Authority, Domein leeftijd, (topical-) Trustflow en nog veel méér! Daarnaast dient de content en de website ook nog een geoptimaliseerd te zijn voor de zoekmachines! Like2Trade helpt graag met een SEO (zoekmachine optimalisatie) campagne! Heeft u nog geen website of is deze nog niet geoptimaliseerd? Ook daar helpen we graag mee, elke website zien wij als een nieuwe uitdaging. Zo hebben wij al vele website’s en keywords gerankt naar pagina 1 van Google voor een lage prijs. Deze prijs is heel afhankelijk van de zoektermen waarop u gevonden wilt worden. Is er veel concurrentie of heeft u een klein budget? Wij kunnen u helpen door middel van bijvoorbeeld Google Adwords Keyword planner om te zoeken naar zoekvolumes met een lagere concurrentie en voldoende zoekvolume. Zo kunnen wij u al naar pagina één van Google.nl ranken voor een zeer scherpe prijs! Wij zijn op de hoogte van Google updates en werken enkel met handgeplaatsten backlinks en letten op de belangrijke facetten zoals;  Domain en Page Authority, citation-/trust flow, spamscore en alles wat te maken heeft met het behouden van een natuurlijk linkprofiel. Dus geen “spammy backlinks”!!!

Resultaat met betaalbare linkbuilding

Resultaat met betaalbare linkbuilding

Hoe werkt linkbuilding

Google kijkt naar het totaal plaatje van uw website. Google is hier vrij geheimzinnig in en niemand weet EXACT hoe het werkt.. Gelukkig kun je met veel studie en ervaring er wel achter komen hoe de Google’s algoritmes in praktijk werken.  Heb je hulp nodig, begrijp je iets niet of heb je vragen over onze website, diensten of onderneming? Neem gerust contact op, we staan u graag persoonlijk te woord. Een suggestie is ook altijd welkom 😉

Vraag een kosteloze prijsopgave aan voor goedkope linkbuilding

De (Google) regels voor linkbuilding (Moz)

Comments 3

  1. Post
    Author

    Resultaat is minstens net zo goed als bij het seo bedrijf wat ik eerder in heb afgenomen.
    Puike prijs kwaliteit verhouding TOP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *