Goedkoop stijgen google

Betaalbaar stijgen Google

Iedere internetondernemer heeft er baat bij, een toppositie in de populairste zoekmachine Google. Helaas denken veel mensen dat het als particulier of kleine ondernemer niet, althans niet betaalbaar, haalbaar is. Dit is fout! Like2Trade bied voor vrijwel elk budget (vanaf circa €100,-) diverse SEO oplossingen aan welke uw website/webshop een enorme boost zullen geven in de zoekmachineresultaten. (Linkbuilding is backlinks plaatsen)

Natuurlijk is bij korte zoekwoorden (short tail keywords) het moeilijker, en dus meer kostbaar, om boven in Google te komen dan bij langere zoektermen. (long tail keywords)
Like2Trade bied ook voor een laag budget al topposities aan in Google. Dit doen wij door in overleg te zoeken naar populaire longtail keywords, dus zoekopdrachten die bestaan uit drie of meer keywords. Omdat merendeel van de webmasters aast op de shorttail keyword  is het lastiger en dus duurder om daarmee een toppositie te krijgen. Uiteraard kan Like2Trade ook korte zoektermen naar boven ranken in de zoekmachine, dit valt vrijwel altijd duurder uit. Als shorttail keywords te duur zijn is de oplossing dus simpel.

Stel u heeft een webshop met computers en u wilt een absolute top positie in Google.nl. Met een goed budget wilt u natuurlijk ranken met zoektermen als “computerwinkel” of “computer bestellen”. Heeft u een lager budget dan zoeken wij in overleg naar een shorttail keyword zoals bijvoorbeeld “online computer winkel” of “goedkope computer bestellen” zo bereikt u misschien een kleinere groep klanten want 75% zal op compterwinkel of computer bestellen zoeken. Maar ondanks dat u maar 25% van de mensen bereikt met langere zoektermen, heeft u op kort termijn al resultaat plus u heeft betaalbaar een top positie in Google!

Snel resultaat met het oog op de toekomst

Beginnen met lange zoektermen klinkt misschien niet ideaal toch kan het een erg verstandige keuze zijn! Naast snelle resultaten kunt u ook een fundering opbouwen voor de toekomst. Want stel u begint met “online computer bestellen” als keyword, dan zal deze met de linkbuilding als “link naam” gebruikt worden (anchortekst)
U zult nu stukke sneller resultaten hebben in Google maar daarnaast kunt u na het behalen van een top positie in Google in de toekomst sneller resultaten hebben met bijvoorbeeld het keyword “computer bestellen” omdat deze woorden al voorkomen in de eerder opgebouwde anchor links.

Zo heeft u dus op kort termijn al profijt van uw investering en daarnaast heeft u een goede basis voor de toekomst!
Wilt u weten wat Like2Trade voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en we zullen u een scherp geprijsde aanbieding doen.

Betaalbare toppositie in Google? kwaliteit of kwantiteit

De kenners zullen zich ongetwijfeld afvragen hoe wij te werk gaan en hoe wij dit doen. Uiteraard is onze linkbuilding zo gehete “white hat” (volgens de richtlijnen) en wij plaatsen dan ook te nimmer “spammy links” op goedkope linkfarms of website’s met lage autoriteit en of trust score. Wij hanteren enkel natuurlijke linkbuilding welke na ruim 10 jaar ervaring  ons  geheel bekend is, wij geven uiteraard niet al onze geheimen bloot, wij willen natuurlijk niet de concurrentie wijzer maken als hij al is.. Wel kunt er van uit gaan dat u kwaliteit links krijgt en geen kwantiteit! Dus ipv vele waardeloze/nutteloze backlinks, zullen wij u slechts backlinks leveren die zo sterk zijn (Hoge PR ed.) dat één link volstaat om concurrenten te verslaan welke honderden slechte backlinks hebben.

Toppositie in Google? Sterke content!

 

Wat veel webmasters niet weten, vergeten of niet intreseerd: Sterke content
Vooral na de laatste updates van de zoekmachine Google is content (dus de inhoud van de website) belangrijker dan linkbuilding!
Wist u dat een website met vele duizenden woorden unieke tekst al snel boven een website komt te staan die weinig, geen unieke of niet gerelateerde tekst bevat?!
Wel is de opbouw van de tekst belangrijk zo dient u onder andere gebruik te maken van headers (h1/h2/h3/h4), ALT (alternatieve tekst voor afbeeldingen) en dergelijke zaken. Ook is interne linkbuilding een belangrijke factoor voor de beoordeling van Google.
Like2Trade helpt u graag met al deze factoren.
Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of persoonlijk advies.

SERP vs Technische website eigenschappen

Om een sterke positie te krijgen in Google zijn er nog tal van andere zaken waar rekening mee gehouden dient te worden, zo is het van belang dat de website niet te traag is, hij mobiel bereikbaar is voor smartphone en tablet, hij geen fouten en “dode links” bevat en zo zijn er nog tal van zaken welke de zoekmachine resultaten beïnvloeden. Helaas geeft Google niet alle geheimen weer anders zou het wel erg gemakkelijk zijn, en zouden wij niet nodig zijn om u te helpen 🙂 Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons op voor meer informatie over onze zoekmachine optimalisatie of andere internetdiensten.

Betaalbaar stijgen Google met juiste website

 

Uiteraard willen we u graag helpen met alles omtrent zoekmachine optimalisatie voor uw huidige website, nog liever bouwen wij een geoptimaliseerde website of webshop voor u zodat wij er zeker van zijn dat de website voldoet aan alle eisen en richtlijnen.
Wij verzorgen uw internet onderneming van A-Z van huisstijl, marketing en uw 1e potentiele klanten aan toe.

Like2Trade

`At your service

Social Signals

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *