Oilmania-etherische-olie

De natuurlijke kracht van dōTERRA essentiële olie

Wouter Wevers Gezondheid & Medisch Leave a Comment

Etherische olie, ook vaak essentiële olie genoemd, zijn de sappen/olie verkregen uit delen van diverse flora (planten, bloemen, kruiden etc.)
Zoals de mens een afweersysteem (immuunsysteem) heeft, hebben flora ook een krachtig afweersysteem. In de sappen/olie van planten zitten verschillende stoffen die op molecuul-basis bijvoorbeeld parasieten en ziekten bestrijden. Zo heeft elke plant zijn eigen zelf-helende  en ondersteunende stoffen. Stofjes die het menselijke lichaam niet kent of kan maken. Wel zijn veel van deze stofjes ondersteunend voor het menselijke lichaam én geest. Niet voor niks is de westerse geneeskunde van oudsher gebaseerd op de natuurgeneeskunde! Zo zijn er etherische olie die bijvoorbeeld erg doeltreffend bepaalde bacteriën en parasieten bestrijden, óók bij de mens. Naast topisch en oraal gebruik zijn er ook diverse oliën die door hun heerlijke geur ontspannend werken wanneer deze worden verstuift/verneveld met een diffuser. Essentiële oliën zijn dan ook erg bekend door bijvoorbeeld aromatherapie.

oilmania-etherische-olie

OilMania, een begrip bij essentiële olie gebruikers

Workshop essentiële olie (doTERRA)

Omdat het assortiment essentiële olie erg groot is zul je natuurlijk even moeten leren welke olie je waar voor kunt gebruiken. Zo zijn er olien die zelfs geschikt zijn voor traumaverwerking of kunnen ondersteunen bij concentratieproblemen of ADHD. Wanneer je de de juiste olie op de juiste methode toepast zul je ondervinden dat de natuur veel te bieden heeft en dat chemisch vervaardigde medicatie vaak overbodig is of in veel mindere mate gebruikt hoeft te worden. Om zelf te ervaren hoe krachtig etherische olie kan kun je je aanmelden voor vaak gratis workshops. Een bekende therapeut in de alternatieve geneeskunde is Hellen Venix. Zij is zeer gespecialiseerd in het werken met puur biologische olie van doTERRA. Voor haar workshops verwijs ik je naar OilMania.nl

Gratis proefmonster bij Oilmania

Als je graag eerst wat informatie wilt ontvangen over de etherische olie van doTERRA dan kun je bij OilMania hier kosteloos om vragen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een gratis proefmonster aan te vragen. Dit gratis proefmonster kun je aanvragen wanneer je bijvoorbeeld gezondheidsklachten hebt of geestelijk ondersteuning zoekt. Essentiele olien zijn een aanwinst voor het hele gezin en huishouden. Zo kun je bijvoorbeeld met een paar druppels citroen je huis extra schoon en fris krijgen of kun je huisdieren kalmeren met lavendel diffusie. Wel zijn katten erg gevoelig voor etherische olie en het is dan ook sterk af te raden om zonder kennis olie te gebruiken in de omgeving van katten. Wederom kun je voor vragen altijd terrecht bij oilMania. Klik hier om naar de contactpagina van OilMania te gaan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *