Artikel kopen

Like2trade logo

Artikel laten plaatsen door Like2Trade

Wil je gebruik maken van onze gratis SEO en promotie mogelijkheid maar er zelf geen tijd voor? Zoek je iemand die jouw linkbuilding, artikelmarketing of (ON-)page SEO uitvoert? Wij nemen graag artikelplaatsing en dergelijke zaken uit handen! Als je ons een artikel of tekst laat schrijven kunt u er van uitgaan dat het artikel SEO technisch correct in elkaar zit en dus zorgt voor een optimaal rendement. Wij schrijven een uniek artikel voor slecht €9,95 welke wij professioneel uitwerken en direct plaatsen op een autoritaire (niche-)website.

Geoptimaliseerde teksten laten schrijven voor je website kan natuurlijk ook!
Als je geïnteresseerd bent in deze dienst vul dan het contactformulier in en wij zullen spoedig contact opnemen. Na betaling zal, met uitzondering van vakantie periode, een artikel binnen 1-3 werkdagen gepubliceerd zijn. Als u ons volgt op social media; zoals onze Facebook pagina, zult u van zelf uw artikel voorbij zien komen. Wij delen alle publicaties op diverse netwerken voor traffic en snelle indexatie. (SEO)
*Natuurlijk wel even delen want; “sharing is caring” 

Artikelen laten plaatsen #SEO

Zoekmachine optimalisatie

Wilt u Google domineren met één of meerdere zoekwoorden (keywords)?
Neem contact met ons op en we vertellen wat wij voor u kunnen betekenen, wij hebben tientallen artikelwebsite’s en niche website’s waar wij artikelen en backlinks kunnen publiceren.

Deze vorm van promotie cq. linkbuilding is ideaal om de SERP’s (search engine result page) van je website te verbeteren. Houd er rekening mee dat als je kiest voor “longtail keywords” er meer conversie en snellere stijging in Google plaats zal vinden. Neem contact op voor informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *