Provinciale catering Zuid Holland

De horeca in veel steden is booming. Nieuwe, hippe restaurants schieten als paddestoelen uit de grond en de hardwerkende Nederlander kan geen genoeg krijgen van al het lekkers wat deze tentjes te bieden hebben. Hoe anders is het in de provincie. Een gemiddeld Nederlands dorp heeft 1 café en 1 restaurant. En met een beetje geluk is er ook nog een snackbar. In dit artikel bespreken we de culinaire achterstand van sommige regio’s.

 

De randstad

Wat veel mensen niet weten, is dat vooral in de randstad provincies een culinaire impasse ontstaat. Vooral in Zuid Holland is dit een groot probleem. Vanwege de verstedelijking van metropolen als Rotterdam en Den Haag trekken steeds meer mensen naar deze plekken voor een hip etentje. In de regio moet restaurant na kroeg de deuren sluiten. Een uitzondering is catering Zuid Holland. Een initiatief van een lokale ondernemer die de hele regio wil laten genieten van culinaire hoogstandjes.

 

De werkwijze van catering Zuid Holland

Nu vraagt u zich misschien af hoe catering Zuid Holland wel groeipotentie heeft. Dit komt onder andere doordat deze partij ervoor heeft gekozen om zelf geen pand te huren om daar de gaste te ontvangen. Bij deze vorm van horeca gaat de hongerige consument niet naar het eten toe, maar komt het eten naar de hongerige consument. Op dit moment gebeurt dit vooral tijdens feestjes, bijeenkomsten en andere gelegenheden waar veel mensen bij elkaar omen.

 

Het eten

Het eten dat wordt aangeboden is heel divers. Eigenlijk is alles naar wens mogelijk. We zien wel vaak dat mensen kiezen voor de vooraf met zorg samengestelde arrangementen bij catering Zuid Holland. Dit heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met het kostentechnische aspect. De kok is al voorbereid op deze gerechten en hoeft zich niet meer in te lezen in diverse kookboeken. En omdat de kok dit al zo vaak bereid heeft zorgt dit er ook voor dat het eten gewoon goed is. Je proeft dat er liefde in zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *