Kerstpakketdozen in de tofste thema’s

Het is al weer bijna december. En weet jij wat dat betekend? Dat betekent dat de kerst er aan komt en jij hoogst waarschijnlijk verrast zal worden met een tof kerstpakket. Voor werkgevers is het elk jaar weer een enorme keuze om leuke kerstpakketdozen samen te stellen. Hier worden enkele tips gegeven voor de leukste thema’s. Immers wil jij als werkgever toch een mooi gebaar geven voor jouw medewerkers. Een thema wat aansluit op de branche, recente activiteiten van het bedrijf, bij de interesse van jouw personeel of gewoon een hip en leuk thema. Wie deze tips volgt, zal nooit de plank misslaan met kerstpakketdozen. Hieronder vind je enkele toffe ideeën voor kerstpakketdozen.

 

Boerin

Het idyllische boeren leven vind je in de kerstpakketdozen met als thema ‘boerin’. Dit gezellige en kleurrijke themapakket bevat heerlijke producten. Met een knipoog naar Boer Zoekt Vrouw en Yvonne Jaspers, kan je hier allerlei gezellige spulletjes in samenstellen. Een boeren bond mok en boerenkaas in een rode zakdoek. Dit geeft het thema heel leuk weer, De vrolijke groene kleur van de kerstpakketdozen maken het thema helemaal af.

 

Culinair Oosters

Wie het toch wat verder van huis wil zoeken, dan van het eigen platte land, kiest voor het Culinair Oosters pakket. Met de lekkerste Oosterse gerechten, kruiden en producten is dit een geweldig pakket. Oosterse maaltijden zijn bij veel mensen favoriet. Toch is het ook nét iets anders dan de standaard pakketten van Knorr. De Oosterse uitstraling inclusief de bijpassende labels en kerstpakketdozen, maken het pakket helemaal af. Voor de borrel of een echt culinair gerecht, alle tips, ingrediënten en benodigdheden kan je in dit kerstpakket kwijt.

 

Jongeneel Kerstpakketdozen

Ben jij op zoek naar bijpassende kerstpakketdozen voor een tof thema pakket voor jouw medewerkers? Dan moet je bij Jongeneel Verpakkingen zijn. Zij hebben een enorm aanbod aan kerstpakketdozen en nog veel meer! Kijk dus in de webshop voor alle mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *