Aanbiedingen

Goedkoop stijgen in Google? Dan bent u bij ons aan het juiste internetadres!
Een overzicht van onze aanbiedingenen garanties:

Betaalbare Linkbuilding

Geheel “volgens de richtlijnen van Google”, geen ouderwetse spammy PageRank Linkbuilding maar veilige linkbuilding vanaf website’s met hoge PA/DA en trustflow. Wij gebruiken weinig tot geen anchor-backlinks en werken vooral met onpage optimalisatie voor keywords, onze linkbuilding is vooral bedoeld voor branding en het opbouwen van autoriteit. Focussen op keywords met linkbuilding raden wij ten strengste af! Mocht u zelf aan de gang gaan met het bouwen van een linkprofiel, zorg dan dat u weet wat u doet! Vraag gerust vrijblijvend advies aan één van onze internetexperts.
Lees meer over onze permanente linkbuild aanbieding.

*Op deze aanbieding geldt niet goed geld terug garantie!

Website -/ Webshop bouwen

Wij verzorgen al zeer simpele doch professionele website’s vanaf +/- €250,-, en als het nodig is regelen we daarnaast alles van webhosting, teksten, logo, e-mailadressen en t/m zoekmachine optimalisatie aan toe!
*(Exclusief jaarlijkse domein en SSD hosting kosten á 37,50 per jaar)

Uiteraard zijn de genoemde bedragen vanaf/richt prijzen, voor een exacte (vrijblijvende) prijsopgave gebruik het contact formulier en probeer zo veel mogelijk details, ideeën en wensen kenbaar te maken. Wij zullen u snel te woord staan met persoonlijk advies.
Indien gewenst nemen wij telefonisch contact met u op, doe hiervoor een terugbel verzoek.

*Op deze aanbieding geldt tevredenheidsgarantie!

Alles in één pakket

Succes verzekerd met het alles in 1 pakket van Like2Trade!
Wij ontwerpen een website-/webshop welke makkelijk online bij te houden is, eventueel met Ideal betaling (kvk nodig en €0,35 kosten per transactie). Wij leveren een technisch uitmuntende website combinatie met vakkundige zoekmachine optimalisatie(zowel onpage als offpage) en bouwen daarbij compleet sociale media netwerk inclusief een juist geconfigureerde facebookpagina etc. Daarnaast zullen wij uw website registreren bij Google mijnbedrijf, de telefoongids en dergelijke autoritaire websites! U kunt direct beginnen met succesvol zaken doen met dit pakket vanaf slecht’s €1237! Net als bij een fysieke winkel is een website van grote invloed op uw bedrijfsvoering en omzet. Investeren in een website welke bij de top 10% procent van best seo technische website’s hoort is wat ons betreft een must vandaag de dag.

*Op deze aanbieding geldt tevredenheidsgarantie!

Corona aanbieding 2020

Wij hebben nog plaats in onze agenda voor enkele SEO (zoekmachine optimalisatie) projecten.
Vraag om een vrijblijvende prijsopgave en ontvang 25% pandemiekorting op onze professionele diensten.*

*Op deze aanbieding geldt de “niet goed geld terug” garantie!

Sociale Media boost

Bij het gebruik van de juiste tactieken kan social media veel betekenen voor uw website of onderneming. Zo kunt u DIRECT potentiële klanten bereiken en de zoekmachine een impuls geven!
Of misschien wilt u slechts dat uw webpagina populair oogt?
Wij leveren binnen enkele uren tot dagen honderden tot wel duizenden Facebook likes, Twitter volgers, Google plusjes, Youtube views, websitebezoekers, abonnees, shares etc. etc.

Wij leveren al sociale media fans ed. vanaf ( op aanvraag)
Bij bulk bestellingen een oplopende korting, vraag naar de mogelijkheden.
Doe een vrijblijvende offerte d.m.v. het contact formulier*

*Op deze aanbieding geldt tevredenheidsgarantie!