Verplaatsbare wanden komen flexibiliteit ten goede

De indeling van een kantoorpand, menig medewerker zal hier wel wat over te zeggen hebben. Een te grote ruimte is niet fijn, want bij ieder grapje onder collega’s moet het hele kantoor meegenieten. Een te kleine ruimte is ook niet fijn, want dan voelt iedereen zich zo opgesloten en anoniem. Zo valt er voor elke indeling wel wat te zeggen. Gelukkig is er een uitkomst, die maakt dat de muren in het kantoorpand niet zo vast meer staan. Het zijn namelijk verplaatsbare wanden. Binnen no-time kan hiermee de indeling worden veranderd.

 

Verplaatsbare wanden

Door het plaatsen van verplaatsbare wanden, kan snel en eenvoudig naar eigen smaak en idee het kantoor worden ingericht. Zo maakt het dat het kantoor hogere efficiency zal krijgen. Steeds vaker zoeken bedrijven naar een mogelijkheid om in te kunnen spelen op de flexibiliteit van zijn medewerkers. Het gaat hierbij niet alleen om het personeelsbestand an sich. Juist het goed werkgeverschap leidt ertoe dat medewerkers de bedrijfsresultaten naar een hoger plan kunnen tillen.

 

Eenvoudig te plaatsen

De onderdelen van verplaatsbare wanden zijn eenvoudig te monteren en ook eenvoudig te demonteren. Zo kan gemakkelijk een snel worden ingespeeld op de behoeften van medewerkers in het kantoorpand. Zowel voor nu als voor de toekomst. Bij het plaatsen wordt de bestaande constructie nooit beschadigd, aangezien de verplaatsbare wanden tussen vloer en plafond worden geplaatst. Er zijn geen verbindingen nodig aan de huidige constructie.

 

Brakel Totaal Project

Dé leverancier op het gebied van verplaatsbare wanden is Brakel Totaal Project. Naast het leveren zijn zij namelijk ook de producent van deze wanden. Dit maakt het ideaal om aanpassingen of speciale wensen door te voeren in het uiteindelijke resultaat. De wanden van Brakel Totaal Project voldoet aan strenge kwaliteitseisen, waarmee de veiligheid van de eindgebruikers gewaarborgd kan worden. Naast het afschermen, hebben de wanden namelijk ook een brandwerende functie. Voor meer informatie over verplaatsbare wanden op maak, kijk je op de website of neem contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *