Veilige magazijninrichting van FGN Magazijnsystemen

Magazijnopslag is erg kostbaar. Daarom is het belangrijk om de opslag zo goed mogelijk in te delen. Een juiste magazijninrichting kan immers de verspillingen van tijd en mankracht minimaliseren. De juiste spullen op de juiste plaats en handige systemen om het vloeroppervlak te gebruiken. Dat zijn de essentiële dingen van een goede magazijninrichting.

 

Advies op maat

Een gespecialiseerd bedrijf in magazijnopslag kan advies op maat geven om het magazijn goed in te delen. Een goed ingedeeld magazijn zal het logistieke proces ten goede komen, waardoor producten sneller op de goede plaats zijn. In de logistiek weten we dat tijd geld kost. Daarom is een goede magazijninrichting van wezenlijk belang.

 

Entresolvloer

Enkele systemen die bij kunnen dragen bij een goede inrichting zijn magazijnstellingen en verdiepingsvloeren. Zo zijn er bijvoorbeeld entresolvloeren leverbaar. Een entresolvloer is een extra verdiepingsvloer die in het huidige magazijn over de hele oppervlakte of een deel daarvan kan worden opgebouwd. Op deze manier wordt het vloeroppervlak van het pand vergoot, zonder dat er moet worden gebouwd of verbouwd. Het plaatsen van een entresol is dan ook erg eenvoudig, doordat het als een soort bouwpakket wordt aangeleverd. De kolommen, sigmaprofielen en vloerelementen worden in elkaar gezet en dan is het klaar voor gebruik.

 

FGN Magazijnsystemen

Een bedrijf die is gespecialiseerd in magazijninrichting en –systemen is FGN. De systemen die zij leveren zijn van vooraanstaande leveranciers uit Noord Italië. Dit merk richt zich op verschillende magazijnstellingen en systemen. FGN Magazijnsystemen levert altijd aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen in Europa. Een veilig magazijn zal immers enkel te goede komen van de medewerkers, wat hoge prioriteit heeft. Alle magazijnsystemen voldoen aan de wettelijke normen en de BMWT keuring. Dit allemaal in het belang van de veiligheid van de medewerkers. Voor advies op maat over een goede magazijninrichting kunt u contact opnemen met FGN Magazijnsystemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *