Ontslag met vaststellingsovereenkomst, waar moet u op letten?

Bent u bij de baas geroepen en heeft u de mededeling gekregen dat u ontslagen wordt? Dan heeft hij u waarschijnlijk een vaststellingsovereenkomst gepresenteerd met het verzoek om de overeenkomst te tekenen. Laat u niet onder druk zetten om deze meteen te tekenen, dit is heel belangrijk. Neem de tijd om de overeenkomst goed te lezen en het liefste professioneel te laten beoordelen door vaststellingsovereenkomst specialist!

Wat staat er in de vaststellingsovereenkomst?

De vaststellingsovereenkomst is ervoor bedoeld om een einde aan de werkrelatie te maken. De werkgever zal uiteraard trachten om de inhoud van de overeenkomst voor hem zo goed als mogelijk op te laten stellen. Zo kan het zijn dat als u getekend heeft zonder de overeenkomst goed na te laten kijken dat u er later achter komt dat u geen recht heeft op een ww uitkering.  Ook kan uw ontslagvergoeding lager uitpakken wanneer u er niet samen met een ontslagrecht advocaat naar heeft gekeken. Zorg er dus voor dat u goed voorbereid bent en alle opties goed heeft doorgenomen met de ontslagrecht expert. Wanneer de overeenkomst namelijk eenmaal is getekend dan is het vrijwel altijd niet meer mogelijk om deze op een later tijdstip te ontbinden. Het tekenen van de overeenkomst is bindend en kan alleen in uitzonderlijke gevallen zoals wanneer er sprake is van “dwaling” of “oplichting” worden ontbonden.

U kunt uw vaststelling overeenkomst GRATIS laten beoordelen

Twijfelt u nog of denkt u dat het laten beoordelen van dit contract u veel geld gaat kosten? Dan neemt ontslagspecialist al die twijfels weg door een gratis check aan te bieden voor de controle van uw vasstellingscontract. Het eerste consult is geheel gratis en u heeft dan dus weinig te verliezen. Verder zal specialistische kennis en hulp ervoor zorgen dat u betere condities zult kunnen onderhandelen waardoor u naast dat u er minder zorgen aan heeft ook voordeliger uit e onderhandelingen zult komen. Twijfel dus niet langer en ga naar de ontslagspecialist om uw overeenkomst te laten beoordelen!

vaststellingsovereenkomst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *