De meest efficiënte magazijninrichting voor uw organisatie

De juiste magazijninrichting, om het werk voor alle medewerkers makkelijker te maken. Klinkt als een ideaal, maar is het ook te realiseren?

Door de jarenlange ervaring van FGN Magazijnsystemen, weten wij precies wat de juiste inrichting is voor uw bedrijf. De magazijnindeling is persoonlijk voor elke organisatie. Wij passen graag onze ontwerpen aan op situatie en wensen.

Al onze producten worden geproduceerd in Italië. Onze leverancier is gespecialiseerd op het gebied van metalen magazijninrichting en entresolvloeren. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen van Europa.

Magazijninrichting voor uw opslag

Voor kleine opslagruimten bieden wij de ideale magazijninrichting: verrijdbare opslagsystemen. Door deze systemen bespaart u op gangpaden. De stellingen worden verticaal ingedeeld en door middel van glijders zijn de kasten te verplaatsen. Dit systeem is ook ideaal met opruimen en schoonmaken. Doordat de stellingen makkelijk te verschuiven zijn kunt u overal goed bij.

Een andere oplossing is de entresolvloer. Door deze extra vloeren te kiezen, verdubbeld u de opslagruimte. De entresolvloer is stabieler dan een stelling door middel van kolommen en sigmaprofielen gecombineerd met een metalen of houten vloerelement. De keuze is aan u. Voor middelmatige tot grote magazijnen is de entresolvloer een uitkomst.

Wij adviseren u graag over de juiste magazijninrichting voor uw organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *