Loten drukken in elke maat, voor een aantrekkelijke prijs

Loten worden nog steeds veel gebruikt bij verlotingen van prijzen voor goede doelen of voor het spekken van de clubkas. Op deze wijze worden vele kleine bijdragen toch het grote bedrag dat het goede doel of de vereniging nodig heeft voor onderzoek of aanschaf van materiaal.
Het drukken van loten is echter iets dat niet iedereen volledig zelf kan. Het ontwerp kan meestal wel gemaakt worden, drukken/printen is ook geen probleem, maar het nummeren, perforeren en snijden van de loten zal niet iedereen kunnen.

Loten drukken in elk formaat

Wij van loten-drukken.nl hebben de mogelijkheden en de apparatuur om eenvoudig en snel lotenboekjes te maken, geheel naar uw wens. Loten kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden op eenvoudig 80 grams wit papier, maar ook 160 grams gekleurd. Elke afmeting is mogelijk, al zijn er een aantal standaard maten waarbij met weinig snijwerk loten gemaakt kunnen worden.

Loten drukken in zwart

Loten met zwarte opdruk op wit papier zijn het meest voordelig. Dit kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. Aanleveren van tekst en plaatjes is voldoende om een mooi lot door ons te laten maken.

Loten drukken in kleur

Loten in kleur zijn uiteraard duurder maar vallen ook beter op en verkopen wellicht beter. Ook hier is enkelzijdig en dubbelzijdig mogelijk. Overigens is een combinatie van (voorkant in) kleur en (achterkant in) zwart ook geen probleem.

Werkwijze loten drukken

Na ontvangst van alle gegevens mailen wij u een voorbeeldlot ter controle. Na goedkeuring printen wij de loten met dubbele nummering, perforeren de loten, snijden ze op maat en bundelen deze tot boekjes van 20 tot 50 loten.
Binnen enkele dagen kunt u de loten in huis hebben en starten met uw verloting.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden of wilt u direct bestellen, ga dan naar onze website. Daar zijn ook voorbeelden te vinden van loten in zwart-wit en loten in kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *