Een frisse uitstraling met gevel reinigen

Een nette gevel is het visitekaartje van elk kantoorgebouw, zorginstelling of school. Naast dat een nette uitstraling van belang is voor potentiële klanten, cliënten of leerlingen is ook de staat van het gebouw onderhevig aan vuiligheid op de gevel. Van tijd tot tijd is gevel reinigen aan te raden om zowel een nette uitstraling als de onderhoud technische zaken bij te houden.

 

Hogedruk apparatuur

Wanneer gevel reinigen wordt uitgevoerd, worden verschillende zaken verwijderd of gereinigd. Aanslag en vervuiling waaronder mos, roet of algen zullen verleden tijd zijn na de reiniging. Om gevel reinigen goed uit te voeren, wordt er in de meeste gevallen gebruik gemaakt van hogedruk apparatuur. Onder deze hoge druk wordt de vervuiling verwijderd, maar wordt de staat van het gebouw gewaarborgd. Om dit goed uit de kunnen voeren is het van belang dat er geen agressieve middelen worden gebruikt, aangezien dit de stenen, kozijnen en ramen aan kan tasten.

 

Schoonmaakservice R. de Jong

Een bedrijf die gespecialiseerd is in gevel reinigen is schoonmaakservice R. de Jong uit Oudewater. Door jarenlange ervaring in het vak, weten zij precies hoe ze een vervuilde gevel aan moeten pakken. R. de Jong werkt uitsluitend met milieuvriendelijke producten die passend zijn bij de aard van de vervuiling. De jarenlang opgebouwde kennis en kunde zal er voor zorgen dat precies die middelen gebruikt worden om er voor te zorgen dat het gebouw weer zal stralen in zijn oude staat.

 

Gevel reinigen en impregneren

Naast gevel reinigen kan Schoonmaakservice R. de Jong ook het impregneren van gevels verzorgen. Bij impregneren wordt er een beschermlaag aangebracht op de gevel van het gebouw. Door middel van deze behandeling zal nieuw vuil zich minder snel kunnen hechten aan de gevel, waardoor het langer zijn schone uitstraling zal blijven behouden. Door het gebruik van de juiste methodieken en middelen wordt dit mogelijk gemaakt. Wilt u gevel reinigen bij R. de Jong Schoonmaakservice? Of meer informatie over de diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *