Facturatie Office, de koning van creditnota’s

Facturen maken, offertes opstellen, betalingsherinneringen sturen, creditnota’s versturen  en de boekhouding organiseren. Alles gebeurt tegenwoordig online. Dit is het tijdperk waarin alle ondernemers 24 dagen en 7 dagen per week beschikbaar zijn. Overal is wifi verkrijgbaar en internet is in overvloed beschikbaar.  Online shoppen en werken in de cloud is het standaard geworden. ZZP’ers en MKB-bedrijven maken daarom ook steeds meer gebruik van online facturatie software om hun boekhouding te doen. Geen papierwerk meer en milieuverspilling.

De belangrijkste boodschap hierin is dat ondernemers willen besparen. De kredietcrisis heeft hen al hard genoeg geraakt. Min wilt zoveel mogelijk verdienen met zo weinig mogelijk kosten, zodat de bedrijven in mindere tijden evengoed kunnen overleven. Waarom zou je nog financiele medewerkers aannemen om je facturen en creditnota’s op te laten stellen, terwijl je dit zelf kunt doen? Waarom zou je veel kosten maken, je winst laten dalen, en meer geld uitgeven dan nodig is?

Er zijn boekhouding en facturatie software pakketten beschikbaar, ontwikkeld door grote bedrijven, waar dan ook een prijskaartje aan hangt. Ze zijn duur en vooral gericht op bedrijven die wel het een en ander kunnen betalen. Daarbij laten ze de starters, ZZP’ers en startups links liggen. Deze bedrijven moeten eerst nog groeien voordat ze kunnen investeren.

Gelukkig bestaat er factuur software zoals Facturatie Office. Je kunt eenvoudig een creditnota maken met Facturatie Office. Een creditnota maken, facturen opstellen, pakbonnen maken en je uren registreren van al je projecten. Creditnota’s maken is nog nooit zo makkelijk geweest! Facturatie Office is een initiatief van een dynamische groep ondernemers die de wereld van boekhouding willen veranderen in de Nederlandse markt. In feite is de hele bedrijfsboekhouding bij te houden in zo’n programma. Het is gratis vanaf drie facturen per maand. Wanneer het bedrijf groeit, dan groeit Facturatie Office mee en zijn er betaalde uitbreidingen beschikbaar. Dus start vandaag  met het maken van je eerste facturen en creditnota’s!

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *