Entresolvloer verdubbelt het magazijnoppervlak

Hebt u een grote opslag in een magazijn, maar dreigt de oppervlakte van de opslag te klein te worden? Er zijn mogelijkheden om de oppervlakte inpandig te vergroten, met een entresolvloer bijvoorbeeld. Een entresolvloer is de ideale manier om meer vloeroppervlakte te creëren in een opslaghal, doordat er in de hoogte een of meer extra verdiepingen worden opgebouwd. Hoe dit in zijn werk gaat, wordt hieronder nader toegelicht.

 

Entresolvloer

Een entresolvloer is een tussenverdieping in een bestaand pand. Door een extra tussenverdieping kan meer vloeroppervlak worden gecreëerd voor opslag of om extra werkplekken te creëren. Dit alles zonder dat er ingrijpend verbouwd moet worden. Met een entresolvloer wordt een verdiepingsvloer gecreëerd waardoor delen van het magazijn beter te bereiken zijn. Door de entresolvloer wordt ook meer werkruimte gemaakt waardoor de stellingen minder hoog hoeven te zijn. Dit is beter voor de veiligheid, maar ook voor de bereikbaarheid van materialen. Je hoeft immers niet meer hoog te reiken om een product van de plank te halen.

 

Plaatsen

Om een entresolvloer te maken wordt gewerkt met vloersystemen. De vloersystemen bestaan uit kolommen, sigmaprofielen en metalen- of houten vloerelementen. Dit alles maakt dat de vloeren eenvoudig en snel zijn te plaatsen. Op geen enkele manier zijn er grootscheepse verbouwingen nodig. Een enkele eis is dat het onderliggende vloeroppervlak de zwaarte van de verdiepingsvloer en het gewicht wat daarop leunt kan dragen. In veel gevallen zal de magazijnvloer voldoende onderheid zijn om dit gewicht op te kunnen vangen.

 

FGN Magazijnsystemen

Een betrouwbare leverancier voor entresolvloeren is FGN Magazijnsystemen. Zij leveren uitsluitend vloeren die aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen van Europa voldoen. Ook voor het aanpassen, uitbreiden of verhuizen van de vloeren staan ze altijd voor u klaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw magazijn, neem dan contact op om de opties te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *