Een informatiezuil helpt!

Een informatiezuil is een bijzonder handig device met vele functies. Zo zijn er informatiezuilen die het voor uw gasten mogelijk maken om informatie op te vragen, maar er zij ook informatiezuilen die heel wat meer kunnen dan dat! Zo zijn er bijvoorbeeld informatiezuilen die geschikt zijn voor en controleren en verifiëren van persoonsgegevens. Dit soort uitvoeringen van de zuil zijn erg handig omdat je ze kunt plaatsten bij de entree van een festival, evenement, vliegveld of discotheken.

 

Je kunt namelijk via de informatiezuil eenvoudig bekijken hoe oud iemand is, zonder dat er een langdurige controle aan vooraf gaat. De bezoekers scannen hun identificatiebewijs om te laten zien hoe oud ze zijn. Als ze dat gedaan hebben geeft de informatiezuil binnen enkele momenten aan welke leeftijd er bij het desbetreffende identiteitsbewijs hoort.

 

24ID Check is een bedrijf dat de geavanceerde informatiezuilen verkoopt.

24ID Check heeft twee verschillende uitvoeringen van de informatiezuil.

De eerste is de Flightcase Self Service Terminal, dit is een informatiezuil die is ingepakt in een flightcase. De flightcase is zo handig omdat de informatiezuil niet zwaar is, en tegen een stootje kan. Je kan dus de Flightcase self service terminal zonder veel moeite verplaatsen naar een andere locatie. Als het bij de ene ingang drukker wordt dan de andere kun je snel verplaatsen. Omdat je bij de flightcase terminal weinig moeite hoeft te doen om de leeftijden in te stellen kan de flightcase terminal bij elke ingang neergezet worden.

 

De tweede informatiezuil van 24ID Check is de 24ID Check self service terminal. Dit is een grote, uitgebreide terminal waarop de klanten zelf een account kunnen aanmaken. Dit account stelt de gebruiker in staat betalingen te verrichten, een document ophalen of scannen of een pas uitprinten. Omdat de 24ID Check Self Service Terminal is uitgerust een manier om versleutelde informatie te verzenden kan de informatie versleuteld gekoppeld worden aan de eigenaar van het identiteitsbewijs. Dat is een erg veilig systeem om (vertrouwelijke) documenten over te dragen.

 

Neem contact op met 24ID Check om de opties te bekijken voor uw informatiezuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *