Kaarten-Prenten van rechtenvrije afbeeldingen

Op Kaarten-Prenten staan honderden afbeeldingen van oude prenten, landkaarten, posters, etc. die u als print kunt aanschaffen. Afhankelijk van de kwaliteit van de prent kunnen wij leveren van briefkaartformaat tot en met A0-poster. De opbrengst van de webwinkel is voor het goede doel van Cosmic Fire Foundation.

Kaarten-prenten

In de rubriek kaarten zijn tal van oude landkaarten te vinden, zowel van Nederland als het buitenland, maar ook oude militaire kaarten en kaarten van oude spoorlijnen. Een kaart van het “Beleg van Deventer in 1578” of van “Amsterdam in 1652”, er is keus genoeg voor iedereen.
Onder het kopje prenten staan allerlei oude foto’s en tekeningen, zoals een foto van “Wageningen ca. 1710” en een prent van “Zilvervloot 1628”. Veel mooie, gedetailleerde prenten van eeuwen oud.

Posters

In het verleden zijn vele reclameposters gemaakt voor diverse producten en diensten. Denk hierbij aan posters van de KLM, van Continental-banden, fiets- en bromfietsmerken, circusposters, sportposters, etc. Veel van de posters zijn als grootformaat poster af te drukken zodat u een mooie wanddecoratie kunt hebben.

Kunst

Schilderijen en andere kunstobjecten ontbreken natuurlijk niet. Ingedeeld per land van herkomst of per stroming, u zult er altijd iets moois vinden.

Onder de kopjes Reclame en Foto’s zijn diverse afbeeldingen te vinden over tal van onderwerpen. Hier benoemen wordt teveel, u kunt het beste kijken op de website zodat u een goed beeld krijgt van ons aanbod.

In de rubriek Religie staan vele posters over het boeddhisme, we zullen dit uiteraard uitbreiden met andere stromingen binnen het geloof.
Verder zijn er nog rubrieken met bordspellen, astrologie, divers en techniek.

Kaarten-Prenten webshop

Na bestelling van uw briefkaarten, prenten of posters krijgt u van ons een factuur met daarop het bedrag inclusief portokosten. Na ontvangst betaling worden de afdrukken gemaakt en verstuurd. Wij hebben van de meest populaire afbeeldingen enkele op voorraad, de rest wordt op aanvraag nog dezelfde dag geprint.

We zijn ons er van bewust dat de portokosten bij groot formaat nogal hoog zijn, u kunt in dat geval meerdere posters laten versturen tegen dezelfde portokosten.

Kijk op kaarten-prenten.nl en laat u verrassen door ons grote aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *