Thee bar: heerlijke theesmaken, ook voor kinderen!

Gezond leven, begint al bij het kind zijn. Er zijn tegenwoordig steeds meer ongezonde producten op de markt waar veel kinderen erg van houden. Het is lekker, maar zeker niet gezond. Je kunt denken aan de pakjes Wicky en Capri- sun die veel kinderen mee naar school nemen. Dit is één grote suikerbom, net als hagelslag, snoepjes en schoolkoekjes. Natuurlijk mogen kinderen wel eens een boterham met hagelslag, maar vaak blijft het daar niet mee. Kinderen krijgen al genoeg suiker binnen op een dag. Veel scholen proberen jaarlijks dit weer om te draaien naar gezond leven. Dat doen ze door een fruit dag in te lassen, waarop er geen schoolkoekjes meegenomen mogen worden. Ook wordt er weleens melk uitgedeeld of is er een gezond schoolontbijt. Een gezond alternatief voor drinken, is wel kraanwater. Veel kinderen houden hier niet van, omdat kraanwater zonder smaak is. Thee is net een andere variant, kraanwater met een smaakje. Ook kinderen vinden thee lekker, want kinderen houden van zoet! Een thee bar is dan een fantastische eerste ervaring!

Een thee bar voor kinderen

Hoe minder suiker, hoe beter dus ga over op de thee. Wanneer kinderen thee ook lekker vinden, missen zij de andere suikerbommen helemaal niet. De gevolgen van te veel suiker bij kinderen kunnen groot zijn. Je kunt denken aan overgewicht, een slecht gebit en extreme vermoeidheid. Een interactieve thee bar is dan natuurlijk fantastisch voor kinderen. Verschillende thee smaken proeven en zelf een gezonde suikervrije ice tea maken.

Barista Company

Ben jij benieuwd of jouw kinderen of de kinderen van school ook houden van een heerlijke kop thee? Laat dan eens Barista Company langskomen om de kinderen in aanraking te laten komen met de lekkerste thee. De heerlijkste thee wordt bereid en de kinderen kunnen zelf kiezen. Een leuke eerste ervaring voor kinderen. Neem daarom gerust vrijblijvend contact op of kijk op de website voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *