Gezond avondeten, waar moet jij op letten?

Het is heel belangrijk bij gezond eten om er op te letten dat je niet één van de basis benodigdheden mist. Je hebt namelijk vier verschillende groepen die je altijd nodig zal hebben om gezond te zijn en te blijven.

  • Vetten
  • Koolhydraten ( suikers )
  • Eiwitten
  • Vitamine en Mineralen

Zonder deze vier stoffen kan je nooit gezond zijn, alle diëten die beweren dat het weghalen slim is kloppen dus niet. Na zo’n dieet zal je al snel merken dat het al wel bekende jojo effect optreed. Dat komt omdat je lichaam blij is met de stoffen die die lang gemist heeft, en je lichaam gaat ze dan snel opslaan aangezien je lichaam bang is er weer een tekort van te krijgen.

Je moet gezonde recepten hebben 

Als je een compleet receptenboek hebt met allerlei gezonde recepten die hier mee rekening houden, dan zou dat perfect zijn! Je hebt veel verschillende recepten nodig, want hoe gevarieerder je eet hoe beter dat is voor je gezondheid!

Het is natuurlijk moeilijk een goed receptenboek te vinden daarom heb ik wat rond gezocht en ik kwam al snel op een goed boek uit. Het 7X7 afslank receptenboek. Dat is een boek die makkelijk en snel te bereide recepten bied. Waarvan alle producten gewoon in de Nederlandse supermarkt te halen zijn.

Door gewoon alleen maar met de recepten uit dit boek te koken garandeer ik je dat je dat snel zal gaan merken. Wat ik uit de reacties concludeer is dat de recepten nog lekker zijn voor het hele gezin ook!

Gezond ontbijten 

Ook een goed ontbijt is natuurlijk verschrikkelijk belangrijk, zonder een goed ontbijt kan je eigenlijk bijna niet een gezond lichaam krijgen. Het ontbijt is een heel belangrijke maaltijd. Het beste kan je havermout eten of iets anders wat veel vezels bevat. Vezels in de morgen zijn heel belangrijk omdat je er dan voor zorgt dat je darm bacteriën in balans zijn. En je neemt andere producten minder snel op zodat je geen snelle of hoge stijgingen krijgt wat je gezondheid ten alle tijde niet ten goede komt.

Maar met gezonde recepten voor het avondeten en meer kom je al een heel stuk vooruit met je gezondheid. Ik raad je dan ook erg aan om het 7×7 afslank recepten boek aan te sch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *