Chique en culinair uit eten Woerden

Houdt jij van culinair eten? Dan mag een bezoek aan een hoogstaand culinair restaurant niet ontbreken. Een restaurant met een Michelin Ster of een ander belangrijke prijs. Dat is over het algemeen een goede indicatie voor de prestatie van een bepaald restaurant. Het restaurant wat hier verder wordt besproken is Restaurant de Burgemeester in Linschoten. Wil jij uit eten Woerden? Dan kan je in de omgeving hier heerlijk uit eten en genieten van ware hoogwaardige gastronomie.

 

Menu De Burgemeester

Bij restaurant De Burgemeester valt er een keuze te maken uit zeer diverse menu’s.  Je kunt namelijk kiezen uit twee volledige menu’s waaronder het Alliance menu of een groenten menu. Deze menu’s zijn op te dienen uit vier, zes of acht gangen. Uiteraard is er ook een aparte keuze te maken uit diverse voor- en hoofdgerechten en desserts. Een greep uit het menu, zie je hier onder:

  • Noordzeekrab met avocado, yoghurt en roscoff ui
  • Rundertartaar met eendenlever, sambal, abrikoos en paprika
  • Iberico met olijf, barigoule en hazelnoot
  • Griet met paling, peterselie en Buerre Noissette
  • ‘Groene Hart Dessert’ bestaande uit diverse ingrediënten uit het Groene Hart

 

Uit eten Woerden

Alle gerechten bij Restaurant de Burgemeester zijn samengesteld met ware liefde en passie voor het vak. Bij ieder gerecht past dan ook een perfecte wijn die is samengesteld door de sommelier. Een smaaksensatie van weleer die je bij zal blijven. Door een geweldige combinatie van voedsel met een prachtige opmaak. Uit eten Woerden bij Restaurant de Burgemeester zal jou zeker niet teleur gaan stellen.

Gerelateerde afbeelding

Restaurant de Burgemeester

Wil jij binnenkort uit eten Woerden? Maak dan eenvoudig een reservering. In de omgeving van dit restaurant zijn diverse hotels en Bed & Breakfasts te vinden waar je heerlijk onder wol kunt kruipen. Dat maakt dat jij met een gerust gevoel kunt genieten van een geweldige maaltijd met een alcoholische versnapering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *