Biercafé in hartje Delft, het kan niet beter!

Wilt u binnenkort heerlijk genieten van speciale bieren met vrienden, familie of collega’s? Dan zit u bij Belgisch Biercafé Belvédère aan het meest ideale adres! Met een groot terras gelegen aan de beestenmarkt in Delft zit u op een perfecte locatie. Met prachtig uitzicht en veel bezienswaardigheden is Delft een geweldige stad hiervoor.

De beestenmarkt is gelegen in hartje Delft. Zo krijgt u zelfs indien u direct naar het Biercafé gaat veel te zien van de stad. U drinkt voortreffelijke bieren op een groot en sfeervol terras. Ook kunt u binnen genieten van een echte bruin café ervaring met keuze uit meer dan 43 bieren!

Wat voor bieren?

Wat voor bieren mag u eigenlijk verwachten bij het Belgisch Biercafé Belvédère? Er is namelijk een grote keuze mogelijkheid uit ruim 43 bieren. Denkt u dan aan bieren van Jupiler, Leffe, La Chouffe of Duvel. Indien u meer van een speciaal biertje houdt kunt u genieten van diverse andere soorten bier. Denkt u aan een Dikke Mathilde, Delirium Tremens, Cuvee de Chateau of een Gouden Carolus Tripel.

Door de ruime keuze kunt u gaan voor een heerlijk fris biertje, een donkere tripel of juist een blond biertje! Er is voor iedere bierliefhebber wat om uit te kiezen en u komt bovendien nooit te kort!

Is er nog meer dan bier in het biercafé?

Uiteraard begrijpen ze bij Belgisch Biercafé Belvédère als geen ander hoe belangrijk een goede bodem is. Zo kunt u ook voortreffelijk dineren en genieten van een geweldige keuken. Met een uitgebreide menu kaart is er een ruime keuze. Daarnaast adviseert het personeel u graag welke bieren voortreffelijk goed passen bij de gerechten! Zo heeft u altijd een passende bier bij uw gerecht.

Indien u gezellig voor de avond langs komt kunt u ook genieten van diverse bittergarnituren. Zo zijn er heerlijke borrelhappen met diverse soorten brood en smeersels. Maar ook frituur met heerlijke variaties.

Contact

Bent u benieuwd naar wat nog meer de mogelijkheden zijn bij het Belgisch Biercafé Belvédère? Bezoekt u dan de website of neemt u gerust contact op, zij staan u graag te woord!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *