Single reizen jongeren 2016

Single reizen zijn er ook voor jongeren. Een jongeren single reis boeken is voor veel jongeren echter nog best een grote stap. Het is toch spannend om te weten wie je reisgenoten zijn, wat je kunt verwachten en of de groep niet alleen bestaat uit mensen die wanhopig op zoek zijn naar een relatie. Tijdens de single jongerenreizen van Simi Reizen hoef je je daar niet druk om te maken. De jongerenreizen van Simi zijn vooral gezellige groepsreizen, waar ongeveer de helft bestaat uit singles die de reis alleen boeken.

Samen reizen, maar toch tijd voor jezelf

Het boeken van een groepsreis is best spannend, zeker als je alleen reist. Toch is het uiteindelijk vaak een kwestie van gewoon doen. De jongeren die op groepsreis met Simi gaan, zijn niet op zoek naar een relatie, maar willen graag een vakantie boeken met gelijkgestemden, die bij voorkeur ook nog eens allemaal rond dezelfde leeftijd zijn. Een groepsreis is dan ideaal. Je zult merken dat de keuze voor je reisbestemming al een beetje bepaalt wat voor mensen er mee gaan. Zo zul je over het algemeen in Kroatië weer andere mensen tegenkomen dan degenen die een rondreis door Noorwegen of Zweden boeken.

Ongeveer 55% van de reizigers boekt een reis alleen, de rest reist met vriend of vriendin of een groepje. Dit zorgt voor een ontzettend goede mix, want juist als er al mensen zijn die elkaar kennen zul je merken dat de stemming er snel in zit. En…deze mensen kiezen ook bewust voor een groepsreis met andere jongeren en zijn dus zeker ook van plan om er een gezellige tijd van te maken met de hele groep.

Een paar redenen om single jongeren reizen te boeken:

  • Je leert nieuwe mensen kennen
  • Iedereen kiest bewust voor een groepsreis
  • Gezellige avonden en activiteiten die je samen onderneemt
  • Gemiddeld een 8.8 in 2015 voor onze single jongerenreizen.
  • Aanspraak wanneer je wilt

 

 

Vanuit onze groeps singlereizen zijn al vele vriendschappen voor het leven ontstaan. Doordat iedereen samen er een fantastische vakantie van maakt weet je zeker dat je optimaal zult genieten.

Waar kun je allemaal heen?

In de zomervakantie van 2016 kun je kiezen uit een groot aantal reisbestemmingen. Sommige singlereizen zijn meer gericht op mensen die alleen reizen, andere reizen worden vooral veel geboekt door mensen die samen reizen.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een aantal rondreizen. Zo is er de 10-daagse rondreis door Ierland, de 15-daagse rondreis door Noorwegen en Zweden of, als je helemaal voor een verre reis bent, een 13-daagse rondreis door het Noordwesten van de Verenigde Staten.

Wil je vooral lekker bijkomen tijdens je vakantie, dan is een jongeren singlereis Kroatië, Slovenië of Frankrijk wellicht geschikter voor je. Ook uniek is de jongerenreis naar Las Vegas, een echte groepsreis met veel uitgaan, maar ook verrassend veel natuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *