Relaxen en wandelen: Vogezen heeft het allemaal!

Wandelen Vogezen

De Vogezen in Frankrijk is een echte ‘must-see’ in het Elzasser landschap. Dit uitzonderlijk natuurlijke landschap is de thuisbasis van een rijke verscheidenheid aan flora en fauna. In dit gebied is van alles te doen, met name het wandelen Vogezen is een echte hotspot in dit gebied. Ontdek de Peak Route en trek over bergpassen, langs meren en over de uitgestrekte velden van de Vogezen. Op de toppen heb je een fantastisch panoramisch uitzicht over de Elzasser vlakte. Naast grote wandelingen zijn er ook rustige wandelingen in het Vogezengebied.

 

Verschillende routes

Met meer dan 18 000 kilometer aan bewegwijzerde paden is wandelen Vogezen een perfecte plek om te genieten van een aangename wandeling in een goed bewaard gebleven natuurlijke omgeving. Of u nu met een gezin of met vrienden op pad gaat, er is voor elk reisgezelschap een goede wandeling te vinden. Volg de bewegwijzering en ontdek de rijke natuurlijke omgeving en een van de vele panoramische uitzichten in de regio. Op een hoge vlakte zult u kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de valleien.

 

B&B Les Quatre Saisons

Na een prachtige wandeling door het eeuwenoude natuurlijk gebied zal u ongetwijfeld toe zijn aan een prettige bed en breakfast waar u tot rust kunt komen. Les Quatre Saisons is een heerlijke bed en breakfast in de Vogezen. Na een flinke dag wandelen (Vogezen) kunt u hier lekker ontspannen en uzelf weer opladen voor een volgende dag wandelen. Vogezen is een echt toeristisch gebied waar mensen komen voor de prachtige omgeving en deze te verkennen middels een wandeling. Anderzijds komen er ook veel mensen voor de haute cuisine met een mix van de Franse gastronomie en de Bourgondische Duitse keuken. In deze B&B heeft iedereen zijn eigen tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer. Heerlijk om tot rust te komen in een van de slaapkamers en de benen te laten rusten van het wandelen. Vogezen is een zekere aanrader om te wandelen en Les Quatre Saisons om de nacht door te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *