Lunch Delft in de voetsporen van Johannes Vermeer

Wie Delft zegt, zegt Johannes Vermeer. Het Melkmeisje, Meisje met de Parel, Gezicht op Delft, Het Straatje. Noem maar op. Bij het zien van deze ware kunstwerken van Vermeer weet je direct waar het over gaat. Vermeer kon al in de zeventiende eeuwen de schoonheid van Delft weergeven in zijn werk en de stad is deze schoonheid nooit verloren. Nu in de eenentwintigste eeuw trekt Delft jaarlijks miljoenen toeristen die de altijd bewaard gebleven pracht van de eeuwenoude stad komen bewonderen. Bij een bezoek aan de stad mag een lunch Delft zeker niet ontbreken.

 

Historisch stadsdeel

De geschiedenis van Delft speelt een grote rol in de geschiedenisboeken. Die historie proef je in het hart van het centrum van de stad. Met een lunch Delft kun je de smaaksensatie tot je nemen tussen de eeuwen oude gebouwen. Dit kan bijvoorbeeld op een van de vele terrasjes die uitgespreid staan over de vele pittoreske pleinen van Delft. Een van die vele gezellige pleinen is de Beestenmarkt. Met uitzicht op de Maria van Jessekerk kan je hier neerstrijken op een stoeltje en je laten bedienen met een stevige lunch Delft.

 

Lunch Delft

Aan de Beestenmarkt zit onder andere het Belgisch Bier Café Belvédère gevestigd. Tijdens een toeristisch dagje Delft kan een stevige korst niet ontbreken. Je zal immers wel trek gekregen hebben van al dat geslenter en het opnemen van al het pracht en praal wat de stad te bieden heeft. Daar hebben ze bij Belgisch Bier Café Belvédère wat op gevonden, want bij hen kan je lekker neerploffen en je laten bedienen met de meest uitgebreide lunches die er bestaan. Een soepje, carpaccio, salade of belegd broodje. De keuze is reuzen.

 

Reserveer bij Belgisch Bier Café Belvédère

Proef de smaak van de stad en de smaak van Vermeer. Treed in de sporen van de eeuwenoude schilder en kijk door zijn ogen naar Het Straatje. Op de Beestenmarkt zal hij ongetwijfeld ook even hebben stilgestaan om van de heerlijke ambiance te genieten. Reserveer dus snel je lunch Delft bij Belgisch Bier Café Belvédère.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *