Hotel Morgins – Chez Jan in Zwitserland

Onlangs heb ik een vakantietrip geboekt naar Morgins in Zwitserland. Na verschillende aanbevelingen van vrienden kwamen we op het skigebied Portes du Soleil uit. De foto’s zagen er fantastisch uit, wandelen, skiën, alles was mogelijk daar zelfs in de zomer.

Waarom Portes du Soleil?

Omdat er ontzettend veel te doen is, ook in de zomer. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk verschillende wandelingen te doen door dit mooie gebied. Eetbare planten wandeling, yogawandeling, alles is mogelijk. Met een georganiseerde wandeltocht loop je mee met een gids die je alle kneepjes van dit gebied laat zien.

Portes du Soleil is gigantisch. 21 skiliften, 650 kilometer aan pistes, winkels, mountainbikescholen, kortom Portes du Soleil bezit alles. Al eens van trailrunning gehoord? Op een hoog tempo door de bergen heen stuiven, zowel bergopwaarts als afwaarts. Een uitdaging voor elke fanatieke hardloper. Pas wel op, kies een beginnersroute indien nodig. Je kan er wel vanuit gaan dat ik elke dag wat heb gedaan. Ik ben zelf een actief persoon, dus voor mij was er tijd te weinig om alles te doen. Nog een kleine tip: Eet in de berghut “Haute-Bise”, heerlijk gegeten met een uitzicht die je niet snel vergeet. Ligt op de col de Bassachaux.

Hotel Zwitserland – Chez Jan

Een hotel opgericht door Nederlands in het pittoreske Hotel Morgins. Het zag er prachtig uit, dit hotel in Zwitserland. Het hotel is gevestigd aan een skipiste, ideaal voor echte skiliefhebbers. Het hotel geeft een huiselijk gevoel gecombineerd met veel luxe. De wellness sluit ontzettend goed aan bij het ontspannen na de buitenactiviteiten in de middag.

Ja, ik kan wel toegeven dat dit een van de mooiste vakanties ooit is geweest. Alles was fantastisch, de natuur, bezig zijn in een prachtige omgeving en tot rust komen in een heerlijk hotel. Hier kom ik zeker terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *