Heerlijk Delfts uit eten (Zuid Holland)

Wil je binnenkort uit eten? Zuid Holland is een provincie waar een heel breed aanbod aan heerlijke etenstentjes is. Of je nu wilt gaan voor Grieks, Italiaans, Japans of het Steakhouse. De opties zijn er allemaal. Met name in Delft zijn restaurants te vinden waar je gegarandeerd heerlijk kunt eten.

 

Uit eten Zuid Holland

Delft is een gezellige stad, wat een lange geschiedenis kent. De stad is bekend van zijn Delfts Blauw servies, maar ook een bloeiende studentenstad met technische studenten. Dit maakt dat er in de binnenstad altijd wel gezelligheid te vinden is. Op een mooi plein, met uitzicht op de grote kerk, is Belgisch Biercafe Belverdere gevestigd. Hier op de Beestenmarkt is het harte van Delft. Na de sloop van het Minderbroederklooster ontstond dit plein. Vroeger was er het toneel en Delftse veemarkten, maar tegenwoordig is het een sfeervol plein met leuke terrasjes. Voor uit eten Zuid Holland, kan je hier terecht voor een heerlijke maaltijd.

 

Belgisch biercafe Belverdere

Het biercafe is gevestigd in een oude ijssalon. De oudere vedettes zullen het wellicht nog herkennen waar ze vroeger een ijsje haalden. Tegenwoordig is het volledige pand gerenoveerd en staat er een glorieus biercafe. Een goed diner is niet af zonder een biertje, maar hier is keuze uit meer dan veertig verschillende biersoorten uit het bierland Belgie. Bij elk gerecht en persoonlijke voorkeur past weer een ander biertje. Het personeel adviseert hier graag over.

 

Reserveer

De zeer uitgebreide dinerkaart maakt het mogelijk om heerlijk uit eten te gaan in het Belgisch Bier Café Belvédère. Er is absoluut voor ieder wat wils. Of het nu gaat om vis, vlees of vegetarisch, de dinerkaart staat vol met keuze. Ook voor kinderen is er een speciaal kindermenu. Ga heerlijk uit eten Zuid Holland en reserveer snel bij het Belgisch Bier Café Belvedere.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *