Zelf jouw iPhone 6 scherm vervangen

Heeft u uw iPhone 6 laten vallen of flink gestoten? En is het scherm van uw iPhone 6 stuk of gebarsten? Vervang het scherm dan zelf! Een schermreparatie is een van de meest veelvoorkomende iPhone 6 reparaties.

Een iPhone 6 schermreparatie is zelf redelijk eenvoudig uit te voeren. Wanneer u zelf de reparatie uit wil voeren dan kunt u gebruik maken van onze instructievideo, waarin wij stap voor stap uitleggen hoe de reparatie in zijn werk gaat. Naast de video is het belangrijk dat u gebruik maakt van het juiste gereedschap, ook dat kunt u bestellen in onze webshop.

De reparatie in het kort

Een pentalobe schroevendraaier heeft een speciale kop die nodig is om de schroeven van de iPhone 6 te verwijderen. Na het verwijderen van het scherm kunt u de zuignap op het iPhone scherm zetten, trek vervolgens het scherm rustig omhoog. Aan het scherm zitten diverse connectoren vast, deze liggen onder een speciale afdekplaat. Deze afdekplaat kunt u verwijderen met behulp van de kruiskop schroevendraaier die in onze speciale gereedschapskit geleverd wordt, hiervoor moet u de 5 schroeven losdraaien zoals getoond in de video. Wanneer de afdekplaat is verwijderd kunt u met behulp van een pry tool de 4 connectoren van het scherm rustig loskoppelen. Wanneer u geen pry tool heeft kunt u eveneens een plectrum gebruiken. Het kapotte scherm kan worden verwijderd en het nieuwe iPhone 6 scherm kan nu geïnstalleerd worden. Na de installatie van het scherm kunt u de iPhone weer dicht maken en testen.

Reparatie Video

Bekijk in onderstaande video hoe u de reparatie zelf uit kunt voeren.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=jG-TeC0blTI?list=UU0NRl9-3w8jQDNBIm0omuHg]

Ook zelf uw iPhone scherm vervangen?

Voor de iPhone 6 leveren wij de glasplaat, digitizer touchscreen en LCD display met heldere backlight niet als losse onderdelen. Het is namelijk niet te doen om zelf deze interne onderdelen te lijmen tot een werkende scherm unit voor de iPhone 6. Durft u de reparatie zelf niet aan? Informeer dan naar onze reparatietarieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *