Opening: Vechtsport en Ng Ying Kungfu Apeldoorn

Vechtsport school en Ng Ying Kungfu Apeldoorn

Een prachtige nieuwe school voor de verdedigingssporten wordt geopend in Apeldoorn.

De school gaat Ng Ying Tai Chi Chuan, RBS Reality Based Selfdefense van de GSDO (grassiva, een stijl die lijkt op krav maga) en het Traditionele Ng Ying Kung Fu onderwijzen. De school gaat dus een bijzondere frisse wind blazen in het vechtsport assortiment van Apeldoorn.

Het Ng Ying Tai Chi Chuan is de 5 dieren methode verwerkt in het Tai Chi. Deze stijl bevat verschillende vormen van korte tot langere en is goed te beoefenen voor jong en oud.

Het Grassiva RBS Reality Based Selfdefense is een systeem waarbij het gaat om toepasbare werkende technieken. Verdedigen in dreigende situaties van deze moderne tijd en inzicht in zelfverdediging algemeen. Het bijzondere aan Grassiva is dat het met concepten werkt. En niet zozeer met vaste technieken op volgorde in een bepaald programma. Je leert je verdedigen tegen pistool en mes dreiging, ook tegen een knuppel, meswerpen, kubotan / pocketstick, anti car jack, verdedigen tegen meerdere tegenstanders en meer.

Het Ng Ying Kungfu is een traditionele vechtkunst, vechtsport uit China. Ng Ying betekent 5 dieren en daar is het Ng Ying Kungfu in zijn fundament op gebaseerd. De dieren stijlen hebben elk zijn specialisatie in uitvoering van technieken: Tijger is agressief en fel, Luipaard is aanvallend en verdedigend, Kraanvogel veel trappen en balanstechnieken, Slang sluw langzaam naar snel, Draak staat voor overzicht en is tevens afwachtend dier.

De Ng Ying Kungfu stijl lessen bevatten inhoudelijk: Ng Ying Vormen, Ng Ying Sanda en San Shou, Ng Ying Qin Na, Wapens, Meditatie en meer.

De lessen worden gegeven door ervaren instructeurs met alle kwalificaties.

De grote opening van “Sportschool van Steen” is op zaterdag 5 maart 2016 aan de Gentiaanstraat 76, 7322BN te Apeldoorn. De opening begint om 13:00 en zal tot 14:30 gaan duren.

Kom allemaal naar de opening op 5 maart en kom gezellig kijken naar vechtsport demonstraties en doe zelf ook gratis mee !

http://www.kungfu-apeldoorn.jimdo.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *