Narong Gym Kickboksen Kootwijkerbroek

Kickboksen in de regio Barneveld, Kootwijkerboek

 

Zelfverdedigingsporten zijn enorm populair. Wie kent karate, judo, mma, Kickboksen  of andere vormen van weerbaarheid niet? Er zijn veel martial arts academy ’s waarbinnen traditionelere en modernere vechtsporten worden beoefend.

Kickboksen

Kickboksen is een zeer populaire sport en ook zeer effectief. De sport heeft grote populariteit gekregen door de K1, Glory en andere grote wedstrijden en gala’s. Kickboksen is effectief omdat het niet veel complexe technieken bevat. Het simpel houden van techieken is de sleutel tot succes.

De instructeur

 

Ook in de regio Barneveld kunt u Kickboksen bij trainingscentrum Topfit te Kootwijkerbroek de Narong Gym van kickboks instructeur Leroy van Wermeskerken uit Apeldoorn. Naast kickboks – lessen verzorgen, is Leroy van Wermeskerken is  ook personal trainer en heeft hij zwarte band in Japans jiu jitsu en heeft ervaring in pencak silat.

Soorten Kickboksen

Je hebt vele vormen kickboksen je hebt het Japans georiënteerde kickboksen, Sanda Chinees kickboksen, Savate Frans kickboksen, Muay Thai het Thaise kickboksen.

Het kickboksen leert je stoten, trappen, zelfverdediging, incasseren, kracht, conditie en lenigheid een prettige plezierige les bij trainingscentrum Topfit. Een ieder is welkom om kickboksen te proberen want iedereen kan het op geheel eigen niveau leren.

Je krijgt een betere discipline en zelfvertrouwen maar ook goede sociale contacten door het doen van kickboksen. Het is geschikt voot mannen en vrouwen maar ook voor kids.

Jeugd Kickboksen

De kinderen leren het kickboksen wat meer spelenderwijs aan en kinderen worden op een stap voor stap methode naar een hoger niveau gebracht.

Narong Gym Kickboksen

Bij de Narong Gym worden grofweg twee stijlen behandeld het moderne Kickboksen en elementen van het Muay Thai.

Open dag Kickboksen

De Narong Gym Kootwijkerbroek heeft op 3 oktober 2017 een groot trainings event onder leiding van Leroy van Wermeskerken.

 

Op deze vechtsport avond kunt u gratis kennismaken met kickboksen vanaf 19:00 – 20:00 is het de beurt aan de jeugd van 7 – 15 jaar. Vanaf 20:00 – 21:30 is het de beurt aan de volwassenen.

 

Trainingscentrum Topfit

3 oktober 2017, de standerd 5a, 3774SC te Kootwijkerbroek

 

http://kickboksen-kootwijkerbroek.jimdo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *