Volg de laatste modetrends met textielverf

Kleuren zijn onderhevig aan de mode. Dit geldt op allerlei vlakken, waaronder ook mode en interieur. Een kleur kan ook heel bepalend zijn hoe dit jou staat. De sfeer in je huis wordt ook bepaald door de kleuren van je interieur, wanden en accessoires. De muren en de bank zal je niet snel veranderen, maar de kussentjes op de bank en een kleed over de tafel zijn wel eenvoudig om te toveren in een nieuwe kleur. Dit kan namelijk met textielverf.

 

Textielverf in verschillende soorten

Om de textiel juist te kunnen kleuren zijn er verschillende textielverf producten op de markt, die hieronder nader worden toegelicht:

  • Dylon was en verf black: deze verft kleurt elke vorm van textiel in een diep donder zwart. Dit is afhankelijk van de stof en de hoeveelheid textiel er wordt gekleurd.
  • Dylon Textielverf machinewas Rosewood: een roodbruine warme herfstkleur zal zijn licht schijnen over alle soorten textiel die je hiermee wast.
  • Dylon Textielverf machinewas Navy Blue: deze kleur is geschikt om textiel te verven in een stoere marine kleur.
  • Dylon Textielverf machinewas Jeans Blue: elke spijkerbroek zal er uitzien als nieuw met deze toffe jeans kleur. Van een oude verwassen spijkerbroek is geen sprake meer, de kleur zal weer schijnen als vanouds.
  • Dylon Textielverf Velvet Black: In de wasmachine zal alles in een diep donkere zwarte kleur geverfd worden. Van Verwassen zwarte hemdjes, sokken en T-shirts geen sprake meer: ze zullen weer hun heldere zwarte kleur terugkrijgen.

 

Colour Catchers

Naast dat je kleding kan kleuren, bestaan er ook doekjes die de kleuren van je kleding opnemen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je witte T-shirt er roze uitkomt na het wassen met een rode broek. Daarom zijn er de Dylon Colour Catcher Double PR doekjes. Deze doekjes leg je op de kleding in de machine en bij de wasbeurt worden alle kleuren opgevangen in dit kleine doekje. De was is schoon en behoudt allemaal zijn eigen kleur.

 

Al deze producten zijn te bestellen bij de Voordeeldrogist. Voor het brede assortiment van textielverf en meer neem je een kijkje op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *