Meyer broeken bij Kars Potze Mannenmode

Sterk, stijlvol en een fantastische pasvorm, dat zijn de broeken van Meyer.
De nieuwe en uitgebreide najaarscollectie broeken voor heren vindt u vanaf nu bij Kars Potze mannenmode in Veendam.

Er zijn veel verschillende pasvormen, kleuren en stijlen. U slaagt altijd met een broek van Meyer of u nu op zoek bent naar een casual spijkerbroek of een nette pantalon. Meyer broeken biedt u deze ruime keuze. Combineer de broeken met een mooi overhemd, shirt of trui. De combinatiemogelijkheden zijn oneindig, u staat er altijd scherp op.

Broeken van Meyer zijn sterk en gemaakt van zorgvuldig geselecteerde stoffen. Een kwaliteitsbroek met een heerlijk zittende pasvorm. Kom langs, bekijk en voel deze nieuwe collectie. Verwen uzelf met deze oersterke en comfortabele broeken.

Meyer broeken worden standaard met broekriem geleverd zodat deze perfect bij de broek past.

Meyer broeken in alle maten

Bij Kars Potze mannenmode vindt u alle maten Meyer broeken:
Standaard maten: 46 t/m 60
Lange maten: 49 t/ 55 (98 t/m 110)
Korte maten: 24 tm 30

U ziet, voor elke beenlengte hebben we een passende broek van Meyer. En de keus is zo groot dat we ook voor elke smaak een bijbehorende broek hebben.

Meyer broeken combineren met Olymp overhemden

Meyer broeken zijn uitstekend te combineren met de strijkvrije overhemden van Olymp. Ook hiervan treft u een zeer ruime collectie aan bij ons in de winkel. In de regio Noord zijn wij de grootste leverancier van Olymp strijkvrije overhemden. Voor meer informatie kunt u onze webpagina bekijken.

Wij nodigen u van harte uit om langs te komen bij Kars Potze, Kerkstraat 35 in Veendam. Kijk voor meer informatie over Meyer broeken op onze website.

U kunt direct achter onze winkel 2 uur lang gratis parkeren, zodat u op uw gemak de hele serie Meyer broeken en de collectie Olymp overhemden kunt passen. Uiteraard bieden we ook colberts (Digel, Harris Tweet), stropdassen, sokken, etc. U gaat geheel gekleed bij ons weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *