Met blauw en wit zit je altijd goed

De kleuren blauw en wit hebben een neutraal karakter en zullen dat altijd blijven hebben. Dit geldt voor ons dagelijkse waarnemingen, maar ook zeker op het gebied van kleding en mode. Blauw en wit passen vrijwel overal bij en roepen een kalm en vredig karakter op. Blauw en wit is veilig en een verstandige keuze als voor het neutrale karakter behouden moet blijven. Vooral voor bovenkleding zijn deze kleuren een handige keuze en bega je vooral geen misstappen. En dat is vaak de bedoeling bij de keuze voor een kledingproduct dat op de lange termijn nog mee moet gaan. Een neutraal overhemd voor jouw kledingcollectie? Kies blauw of wit.

Van zakelijk tot informeel

Het voordeel van een neutraal overhemd is dat het combineert. Het combineert bij verschillende soorten onderkleding. En het combineert op verschillende momenten, voor verschillende gelegenheden. Van zakelijk tot informeel. Van op het kantoor tot in het weekend. Op het strand, maar ook tijdens een luxe diner. De mogelijkheden zijn uiteenlopend. De aanschaf van een online overhemden zorgt er daarom voor dat je op de lange termijn wel even door kunt. Je haalt een vaste aanwinst in huis, een blijvertje. Doe er daarom verstandig aan om een neutrale kleur te kiezen en let daarom op een effen structuur ook op het kleurengebruik.

Het gebruik van wit en blauw

De meeste mannen hebben meerdere overhemden in huis. Overhemden worden dagelijks gebruikt en de stijl en kleuren hebben een grote invloed op de uiteindelijke uitstraling. Voor een zomers en haast tropisch gevoel kies je voor overhemden korte mouw. Voor een zakelijke uitstraling kies je echter voor Arrow overhemden. Hoe dan ook. Let op de kleuren en combineer jouw nieuwe overhemd onder een pak of juist boven een spijkerbroek. En ook een korte broek met overhemd wordt vandaag de dag gewoon geaccepteerd en als casual beoordeeld. Voor meer kledingadvies kun je altijd de hulp inschakelen van hemdvoorhem.nl. Door mannen, voor mannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *