Wasmachine pagina .nl

Wasmachine Pagina

De wasmachine

Een wasmachine is één van het meest gebruikte witgoed apparaat in de Nederlandse huishoudens. Een wasmachine is onmisbaar voor wie goed (en fris) voor de dag wil komen. Helaas is de ene wasmachine de andere niet en zit er een wereld van verschil in de verkrijgbare merken en types wasmachines.

Merken wasmachine’s

Het wasmachineaanbod is immens groot, zo zijn er wasmachines verkrijgbaar in vrijwel elke prijsklasse. Beginnend bij zo’n 200 Euro tot aanschaf prijzen van wel meer dan 3000 Euro is het wasmachineaanbod erg groot te noemen.
Een aantal merken op een rij : AEG, ASKO, Bauknecht, Beko, Blomberg, Bosch, Candy, Daewoo, Electrolux, Etna, Everglades, Fagor, Exquisit, Hoover, Hotpoint, Ariston, Ignis, Indesit, LG, Miele, Panasonic, Pelgrim, Samsung, Siemens, Smeg, Whirlpool en Zanussi. Van deze merken is vooral de Miele wasmachine (“er is geen betere”) één van het bekenste A merk, daarnaast zijn AEG en Whirlpool ook erg bekend om hun kwaliteit wasmachines. Samsung is daarin tegen erg in opkomst met hun “eco bubble” machine, welke als zeer goed bekend staat.

Beste keuze wasmachine

Voor ieder huishouden is de beste keuze wasmachine een andere. Dit komt omdat ieder huishouden naast een eigen budget ook een eigen was intensiteit heeft. Een gezin met 3 kinderen heeft nu eenmaal vaker de wasmachine aanstaan als bijvoorbeeld een alleenstaande oudere. Er zijn mensen die kiezen voor een B-merk wasmachine omdat ze deze niet intensief gebruiken of liever om de paar jaar een nieuwe doch goedkoop wasmachine model kopen. De beste keuze is dus erg afhankelijk van de persoonlijke wensen van de gebruiker.

Wasmachines vergelijken

Gelukkig zijn er onafhankelijke adviseurs die u graag ondersteuning geven bij de aanschaf van een wasmachine. Op http://www.wasmachinepagina.nl/ kunt u alles lezen over de verschillen in wasmachinemerk maar ook over bijvoorbeeld de wasmachineaandrijving, het energieverbruik van de verschillende machines.

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *