Spreukenland - Spreuken die spreken

Originele spreuken ingelijst als kunstwerk

Je kent ze ongetwijfeld, de populaire teksten, spreuken en quotes die massaal in Nederlandse huishoudens aan de muren hangen. Erg origineel is dat inmiddels niet meer. Gelukkig is er nu een nieuw concept op de markt van Spreukenland.nl.
Spreukenland biedt klassieke én originele muur-spreuken in een fraai vormgegeven houten lijst met achter glas de spreuk welke afgebeeld op een achtergrond welke speciaal vervaardigd door bekende en minder bekende kunstenaars.

Groot aanbod spreuken

Spreukenland heeft een ruim assortiment met een breed scala aan gezegdes, wijsheden ofwel spreuken. Vervaardigd op een milieu verantwoordelijke wijze en ook nog eens gratis verzonden maken de lijstjes van Spreuken land een pareltje aan de muur. Fraai gekleurde lijstjes maken de muurspreuken extra krachtig zowel visueel als voor de geest. De kunstige achtergronden zijn vaak bijpassend bij de lijst wat het geheel “voor zich zelf doet spreken”. Dé slogan van Spreukenland is dan ook niet voor niets “spreuken die spreken”. Behalve dat de spreuken doordacht en vaak ook humoristisch zijn, zit er in het aanbod houten lijstjes met spreuken ook een ruim aanbod welke uitermate geschikt is om op de zaak te hangen. Of je nu chauffeur bent of advocaat, er zullen ongetwijfeld spreuken bij het assortiment zitten welke aansluiten bij de betreffende bedrijfstak. Tevens heeft spreukenland ook leuke spreuken voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of het toilet, of te wel spreuken met een knipoog 😉 ..

Spreuken voor de handel

Spreukenland biedt haar spreuken ook aan voor de handel middels beschikbare displays. Voor de beginnende ondernemer is er zelfs een consignatieformulier beschikbaar, zodat u al zaken kunt gaan doen zonder direct de portefeuille te hoeven trekken! Natuurlijk biedt Spreukenland ook handelsprijzen en is de commerciële verkoop prijs van €19,95 (online inclusief gratis verzending)  niet van toepassing. Voor vragen neem contact op met de klantenservice.

Leuk om te volgen op sociale media

Zoals niet geheel vreemd in hedendaagse bedrijfsvoering, is ook Spreukenland actief op sociale media. Wanneer je bijvoorbeeld de Facebook pagina van Spreukenland volgt zul je dagelijks spreuken voorbij zien komen op je tijdlijn zodat je met regelmaat wat leuks voorbij zult zien komen. Heb je geen Facebook, wat overigens heel onwaarschijnlijk is, dan kun je Spreuken land ook volgen op Twitter.

Spreuk kopen of nieuwsgierig geworden?

Zou je graag meer willen weten over Spreukenland of haar producten?
Je kunt ten alle tijden contact opnemen met de klantenservice op het telefoonnummer 038-2000355. Mocht je liever willen e-mailen kan dat natuurlijk ook! Mail je vraag naar info@spreukenland.nl en ze zullen waar nodig spoedig contact met je opnemen. Veel plezier!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *