Muizenval

Muizenvallen bestellen

Muizenvallenbestellen.nl is de website bij uitstek als je op zoek bent na een middel om van muizen af te komen in je leef of werkomgeving.

Zo hebben wij bijvoorbeeld producten van Victor en Pest Stop tegen muizen. Victor is al een ruim begrip bij Muizenvallenbestellen.nl maar nu biedden ook vallen aan van Pest Stop.

Achtergrond info over muizen:

Muizen houden zich overdag vaak stil. Het kan weken duren voordat je pas doorhebt je een muizenplaag in huis hebt. ´s Nachts gaan de muizen op zoek in je leef of werkomgeving na voedsel. Muizen zijn knaagdieren wat verschillende problemen met zich mee brengt in bijvoorbeeld je elektronische installaties. Daarnaast zijn hun uitwerpselen giftig voor menselijke consumptie welke zij achter laten als zij tussen jou potten en pannen aan het snuffelen zijn op zoek naar voedsel.

Het volgende probleem is dat muizen zich snel voort planten. Het hele jaar kan een muis zich voortplanten, de net geboren muisjes kunnen zich na een paar week al voortplanten. Vrouwtjes krijgen 5 tot 10 keer jaar werpen. En per keer is dat van 4-9 muisjes per worp.

Bij Muizenvallenbestellen.nl kun je dit snel verkomen, met bijvoorbeeld vallen om de muis te doden. Vallen om de muis te verjagen met onze geluid verjagers, te vangen via lijmplanken of diervriendelijk levend te vangen en in bijvoorbeeld een bosrijk gebied weer uit te zetten.

Wat voor een echte overlast goed werkt en ook aan te radden is om meerdere verschillende vallen neer te zetten, en deze te dicht langs de muur te plaatsen. Hiermee is de muizen overlast in no-time opgelost en kan je weer genieten van een vrij leef of werkomgeving. Zoals onze veconomische elektrische muizenval die geleverd kunnen worden met batterijen is de pakkakns natuurlijk enorm. Deze is voor meerdere muizen te hergebruiken. Tot snel op onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *