Je huis helemaal af

Hoe ziet jouw perfecte huis er uit? Is dat strak ingericht, met zwarte en witte meubelen en een enkele plant, geposeerd op de perfecte plek in de hoek? Of hou je meer van een knusse woonkamer met zachte kleden, aardekleuren en kaarsen op de salontafel? Beide varianten zijn af met een mooie open haard. Alleen niet in iedere woonkamer is dit mogelijk. Misschien door ruimtegebrek, of omdat er geen aansluiting voor is. Voor een echte open haard moet je natuurlijk wel een rookkanaal hebben. Er is een perfecte vervanger, namelijk de waterdamp haard. In tegenstelling tot de reguliere elektrische haard of de gashaard, is deze amper van echt te onderscheiden als het gaat om de vlammen.

Niet van echt te onderscheiden

De waterdamp haard werkt door middel van mist en lampen, waardoor de vlammen niet te onderscheiden zijn van echt vuur. Het grote verschil is natuurlijk, dat hier sprake is van koud vuur. Bijkomend voordeel is dan weer dat het zeer veilig is. Kinderen en huisdieren kunnen met een gerust hart dichtbij komen en zelfs de waterdamp haard aanraken, zonder dat zij zich verbranden.

Er zijn meer voordelen aan een waterdamp haard ten opzichte van een gewone open haard. Je hebt het onderhoud van het rookkanaal niet, bijvoorbeeld. En alle rotzooi die erbij komt kijken. Je hoeft geen as op te ruimen, niet op te letten of het nog wel veilig is om je haard aan te steken en je hoeft niet te investeren in hout en aanmaakblokjes.

Voor ieder huis een waterdamp haard

Een waterdamp haard heb je in verschillende stijlen. Er is bij ieder interieur wel een mooie, bijpassende waterdamp haard te vinden. Ga voor een strakke, gelakte variant. Of juist de sierlijke variant die bij je landelijke huis past. Bij een waterdamp haard heb je maar twee dingen nodig: een elektrische aansluiting en de ruimte om hem neer te zetten. Je haalt er sfeer mee in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *