Frisse en fijne meubels voor altijd

Het inrichten van je woning doe je met veel overgave en je kiest de spullen die bij jou passen. Dit is het interieur waar jij je thuis voelt. De bank waarop je een powernap kan doen, de fauteuil van waaruit je al je favoriete films en series kijkt en de eetkamerstoel waar je op zit als je de lekkerste zelfgemaakte gerechten eet. Jouw huis is de plek waar jij je prettig, warm en veilig voelt. Het is ook het prettigst als die plek zo lang mogelijk schoon en netjes blijft. Het kan dat je altijd je spullen netjes opruimt, maar dat wil nog niet zeggen dat het ook altijd helemaal schoon blijft. Een vlek is immers snel gemaakt. Je morst met koffie, chocolade of tomatensaus. Dat zijn van die vlekken die je er met huis- tuin- en keukenmiddeltjes niet snel zal kunnen verwijderen. Wanneer er een nare vlek op je meubilair zit, zal dit vaak op je irritatie blijven werken. Maar pas op, ga nooit zelf met agressieve schoonmaakmiddelen aan de slag. Meubel reinigen laat je over aan een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf.

 

Sproei-extractie methode

Een schoonmaakbedrijf zal meubel reinigen professioneel aanpakken. Een veelgebruikte methode van schoonmaakbedrijven is de sproei-extractie methode. Middels meubel reinigen methode wordt het meubelstuk eerst gezogen met een borstelmachine, waarna er een schoonmaakmiddel overheen wordt gesprayd. Daarna wordt er onder hoge druk warm water in het meubelstuk geïnjecteerd en wordt dit direct weer opgezogen. Op deze manier wordt het vuil losgeweekt en afgevoerd. Het voordeel van deze meubel reiniging methode is dat er optimaal wordt gereinigd. Voor het uitvoeren van deze methode is een goede materiaalkennis noodzakelijk.

 

Meubel reinigen door R. de Jong

Een professionele en ervaren schoonmaakbedrijf die meubel reinigen toepast is Schoonmaakbedrijf R. de Jong. Met tientallen jaren kennis en ervaring hebben zij de juiste expertise, ervaring en materialen in huis om meubel reinigen mogelijk te maken. Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u het contactformulier op de website invullen of vrijblijvend bellen of mailen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *