Drummen zonder gezeur van je buren

Wanneer je een instrument kunt bespelen, moet je dit natuurlijk wel blijven beoefenen om nog beter te kunnen worden. Bij een gitaar kun je er voor kiezen om zonder versterker te spelen (ook al geeft dit niet het echte gevoel en geluid), maar bij een drumstel is dit nogal lastig. Er zijn wel elektrische drumstellen waarbij je gewoon een hoofdtelefoon op kunt zetten om te horen wat je speelt, maar bij een normaal drumstel is dit niet mogelijk. Vaak staat een drumstel op zolder of in de garage en hebben de buren er last van als je even je kunsten wil uitoefenen. Daarom is het misschien toch beter om een drumcabine in uw huis, tuin of garage te laten plaatsen.

Waar kan ik een drumcabine plaatsen?

De drumcabine kan in op allerlei plaatsen worden geïnstalleerd. Zo kun je hem niet alleen in uw huis, maar ook in uw tuin laten plaatsen. Bij Esmono uit Dongen heb je een ruime keuze en maken zij zo’n cabine speciaal voor je op maat. Esmono heeft niet alleen nieuwe, maar soms ook tweedehandse geluidscabines. De kosten hiervan zijn er verdeeld, daarom adviseren wij om bij interesse contact met dit bedrijf op te nemen. Zij kunnen je dan precies uitleggen wat de mogelijkheden precies zijn bij het aanschaffen van een geluidscabine.

Beter een goede buur

Deze cabine kun je niet alleen gebruiken om je drum kunsten uit te oefenen, je kunt hem ook prima gebruiken wanneer je andere instrumenten bespeeld. Bij een uitgebreide versie van deze cabines kun je zelf een eigen repetitieruimte maken voor als je een band hebt. Dit scheelt je ook erom in de kosten als je een ruimte wil huren. Vaak zit je dan ook aan een tijdschema verbonden en kun je niet altijd terecht wanneer jij dat wil.

Iedereen kent het spreekwoord “een goede buur is beter dan een verre vriend”. En niet alleen je buren zullen hier van genieten, ook voor jezelf is deze ruimte ideaal. Je hoeft jezelf niet meer in te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *